Hisse Helden nemen je mee op muzikale reis: ‘Een feest voor iedereen!’
Hisse Helden nemen je mee op muzikale reis: ‘Een feest voor iedereen!’

Muzikale reis met Hisse Helden: ‘Een feest voor iedereen!’

Kunst en cultuur 723 keer gelezen

HEESCH | Negen bekende ‘Hisse’ zangers en zangeressen gaan er op zaterdag 30 september samen met een 10-koppige band weer een groot muzikaal feest van maken in De Pas in Heesch, tijdens Hisse Helden. Het muzikale avondvullende event is sinds de start in 2017 uitgegroeid tot een tweejaarlijkse traditie, en de vocalisten en muzikanten kunnen niet wachten om de zaal te trakteren op hun 3 uur durende setlist vol energie en gezelligheid.

De laatste editie in 2021 maakte veel enthousiaste reacties los, weet Ronnie Wesseling. Naast gitarist in de band, vormt hij samen met Dirk van Kronenburg, Mick van Haaren, Marion van de Ven, Pieter van de Ven en Temmie van Uden ook de organisatie. “De avond was toen helemaal uitverkocht”, blikt hij terug. “Dat hopen we nu natuurlijk ook weer voor elkaar te krijgen! We zijn heel goed op weg, dus ik zou niet te lang meer wachten met kaarten kopen als je erbij wilt zijn.” Nederlandstalig, rock, akoestisch, en verschillende medleys; er is voor ieder wat wils op 30 september. 

Tickets
Terwijl de muzikanten de laatste puntjes op de i zetten, vliegen de kaarten de deur uit. Wil je Hisse Helden niet missen? Koop dan je kaartje voor 15 euro via www.de-pas.nl. Tickets aan de dagkassa kosten, mits nog beschikbaar, 17,50 euro. Vanaf 19.30 uur is er muziek van DJ Dennis. Om 21.00 uur begint de show. Benieuwd naar een sfeerimpressie? Kijk voor foto’s en filmpjes van de vorige editie op Facebook.com/HisseHelden of Instagram.com/hisseheldenlive.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant