Afbeelding

Nol Havens en Stephanie Struijk zijn ‘vorstelijk’

Kunst en cultuur 584 keer gelezen

OSS | Museum Jan Cunen presenteert dit najaar drie verrassende evenementen, met een hoofdrol voor muziek, literatuur en dans. Talentvolle makers van nu (ónze tijdgenoten) laten zich inspireren door de thema’s en verhalen uit De Vorst van Oss & tijdgenoten – Elite in de ijzertijd en creëren een creatieve brug tussen toen en nu. Het resultaat: een uniek optreden of performance én een frisse kijk op de tentoonstelling. 

Op 24 september, van 13.00 tot 17.00 uur, parkeren Nol Havens (bekend van VOF de Kunst) en Stephanie Struijk (voorheen bekend als Stevie Ann) hun caravan op het terras van Café Cunen. Ze verzorgen een intieme soundtrack bij de tentoonstelling. Met persoonlijke verhalen en doorleefde liedjes: over ‘thuis’, geboortegrond, het omgaan met succes en het verstrijken van de tijd. Thema’s die ook in de verre ijzertijd een belangrijke rol speelden en ons dichterbij het leven van onze verre voorouders brengen. Mis het niet en ervaar zelf hoe de muziek, verhalen, objecten én kunstwerken een unieke zintuiglijke ervaring opleveren. 

De vorstelijke muzikale middag met Nol Havens en Stephanie Struijk vindt plaats op zondag 24 september op het terras van Museum Jan Cunen, van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang voor Café Cunen is gratis; voor het bezoeken van de tentoonstelling gelden de reguliere tarieven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant