Mix of Music.
Mix of Music.

Mix of Music presenteert ‘A Christmas Carol’

Kunst en cultuur 648 keer gelezen

RAVENSTEIN | Op vrijdag 15 december 2023 en zaterdag 16 december 2023 presenteert Mix of Music, popkoor Ravenstein, een wervelende muzikale voorstelling gebaseerd op het iconische kerstverhaal ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens. De voorstelling zal, aangevuld met enkele acteurs, worden opgevoerd. Het wordt daarmee een bijzondere avond vol zang, drama en humor.

De hoofdrolspeler, Ebenezer Scrooge, is een gierige bankier die zich alleen om geld bekommert. Vanuit de geesteswereld proberen diverse geesten Scrooge tot inkeer te brengen. Het is een verhaal over tegenstellingen tussen arm en rijk. Deze voorstelling, met een eigentijdse twist, mag u natuurlijk niet missen. Mix of Music nodigt u dan ook van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

De voorstelling is het perfecte startschot voor een periode van warmte en gezelligheid.
De uitvoeringen vinden plaats in het tot kerst omgetoverde Vidi Reo te Ravenstein om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Entreekaarten à €18,50, kunt u bestellen via de website: www.mixofmusic.nl of bij de directe verkooppunten: Van Tilburg Mode en gemeenschapshuis Vidi Reo, beide te Ravenstein.
Een welkomstdrankje en hapjes tijdens de voorstelling zijn bij de entreekaarten inbegrepen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant