Afbeelding

Hele speciale Guts & Glory in Theater van de Stad

Kunst en cultuur 527 keer gelezen

OSS | Veel mensen dromen ervan eens op het podium te staan en te laten zien waar ze goed in zijn. Dansen, zingen, muziek maken, een gedicht voorlezen, een goocheltruc, een verhaal vertellen, een schilderij presenteren of een ander bijzonder talent. Voor mensen met een beperking is het niet altijd vanzelfsprekend dat je talent het podium bereikt. Hoe bijzonder was daardoor de Guts & Glory Special Edition, afgelopen zondag in de Lievekamp.

Deze bijzondere Theater van de Stad-productie had maar liefst meer dan 50 deelnemers en een zaal vól publiek dat genoot van deze talentenjacht speciaal voor mensen met een beperking, met alleen maar winnaars! Geen wedstrijdelement, wel een jury met vakprofessionals die over elk optreden wat konden zeggen én tips gaven.

Waarom een podium speciaal voor mensen met een beperking?
Omdat bij eerdere talentenjachten deze doelgroep helaas niet bereikt werd. De drempel lijkt te hoog en met de programmalijn Theater van de Stad zet de Lievekamp juist in op toegankelijkheid en inclusie. Daarom deze speciale middag voor bijzondere artiesten die alle tijd en aandacht krijgen in een veilige sfeer die nodig is om te laten zien waarze in uitblinken.

Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Gleveris en Rotary Club Oss.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant