De Megense Comedie presenteert De Godmother.
De Megense Comedie presenteert De Godmother.

De Megense Comedie presenteert De Godmother

Kunst en cultuur 626 keer gelezen

MEGEN | Toneelvereniging De Megense Comedie presenteert de heerlijke en doldwaze klucht De Godmother. De voorstelling gaat over twee machtige Italiaanse maffiafamilies die naar Nederland zijn geïmmigreerd: de Carleani’s en de Rupo’s. 

De toneelvereniging vertelt: “Door de hoofden van deze twee families, Don Pietro Rupo en Donna Vita, wordt een extra bond gesloten ter versteviging van de onderlinge samenwerking en wel door een gearrangeerd huwelijk tussen de dochter van Don Rupo, Isabella, en de zoon van Donna Vita, Sonny. Dit huwelijk zal ook bijdragen aan het bijleggen van een oude vete tussen beide families. Zoon Sonny staat niet te trappelen om met Isabella te trouwen want hij is verliefd op zijn geliefde Eef en hij wil met haar trouwen. Daarbij heeft Angelo, de Capo van de familie (ofwel het manusje van alles), opgevangen dat Don Rupo niet de meest oprechte bedoelingen heeft met dit gearrangeerde huwelijk. Ofwel: er lijkt bloed te gaan vloeien… Behalve door de (kwalijke) plannen van Don Rupo wordt Donna Vita beziggehouden door een via Rudy’s uitzendbureau ingehuurde, maar totaal ongeschikte huishoudster. En tot overmaat van ramp wordt zij zeer onaangenaam verrast door de komst van UWV-medewerker Johnny Gielen, die het doen en laten van Sonny onderzoekt. Ongelooflijk lastig allemaal! Laat het nu net deze meneer Gielen zijn die Donna Vita zal gaan redden van een ondergang van haar familie. Alhoewel…”

Praktisch
Het stuk is te zien om 20.00 uur op 16, 17 en 23 maart en om 14.30 uur op 24 maart. Kaarten kosten 10 euro. Alle voorstellingen vinden plaats in de theaterzaal van gemeenschapshuis Acropolis te Megen. Reserveren via www.demegensecomedie.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant