Afbeelding
Foto:

Line-up van derde editie Engel of Deathfest bekend

Kunst en cultuur 902 keer gelezen

OSS | Na twee succesvolle edities keert het Engel Of Deathfest op zaterdag 18 mei terug naar de Groene Engel voor een derde editie. Het poppodium zal trillen op haar grondvesten wanneer acht metalbands, verspreid over twee podia, het podium betreden. De headliner van dit jaar is Exhorder uit de Verenigde Staten.

“Exhorder is een absoluut legendarische band in de thrash/groove metal scene en mede-oprichter van het genre samen met Pantera”, aldus de organisatie het festival. “Ze zullen het publiek omverblazen met hun onmiskenbare sound. Hun album ‘Slaughter In The Vatican’ is een klassieker die elke metalhead gehoord moet hebben, en hun laatste album ‘Mourn The Southern Skies’ bewijst dat ze nog steeds aan de top van de scene staan. 8 maart komt het nieuwe album ‘Defectum Omnium’ van Exhorder uit en de eerste singles worden nu al met open armen ontvangen door metalheads wereldwijd.”

Naast Exhorder zullen ook Graceless, Brave New Hell, Onheil, Unlocked, Torn From Oblivion, The Lucifer Principle en Dodentocht het podium betreden. “Engel of Deathfest III belooft een avond te worden die iedere metalhead nog lang zal bijblijven”, aldus de organisatie. “Kaarten zijn nu beschikbaar voor slechts 30 euro en kunnen gekocht worden via de officiële kanalen.” Kijk voor meer informatie en kaarten op www.groene-engel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant