Koordirigent Ruben Smits gaat het geheel leiden.
Koordirigent Ruben Smits gaat het geheel leiden.

Vocalisten gezocht voor De Vorst van Oss

Kunst en cultuur 892 keer gelezen

OSS | Oss Cultureel is op zoek naar gepassioneerde zangers en zangeressen (m/v/x en alle leeftijden) die deel willen uitmaken van een eenmalig projectkoor voor de grootschalige theaterproductie De Vorst van Oss. Het koor zal twee speciaal gecomponeerde nummers zingen tijdens de voorstelling, onder de bezielende leiding van koordirigent Ruben Smits.

Oss Cultureel haalt graag cultuurmakers met Osse roots, terug naar Oss. Zo ook in dit geval, Ruben heeft in Oss gewoond. Inmiddels is hij is koorleider in uiteenlopende groepen en genres. Hij werkt met zowel vaste groepen als projectensembles en is graag geziene workshopleider bij koren in Nederland en Europa.

Het is belangrijk dat je op de repetities en generale aanwezig kunt zijn en beschikbaar bent op alle voorstellingsavonden en -dagen. De Repetities zijn op 1, 5, en 12 september en de generale doorloop is op 24 september. De voorstellingen vinden plaats op 26 tot en met 29 september en 2 tot en met 6 oktober. We verwachten dat je voldoende ervaring hebt om ook thuis te kunnen studeren op basis van midifiles. Meld je snel via cast@osscultureel.nl aan en ontvang het inschrijfformulier om jouw stemgroep (SATB) en zangervaring te delen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant