Afbeelding
Foto: Annemieke van der Togt

De ver van je bed show, dé cabaretmusical

Kunst en cultuur 296 keer gelezen

OSS | Wat is De ver van je bed show? Nou, wat is De ver van je bed show níét? Deze gloednieuwe en onvergetelijke voorstelling combineert de absurdistische grootheid van een musical met het herkenbare en hilarische van cabaret. Samen zorgt dat op zaterdag 25 mei in de Grote Zaal voor een humoristische, opwindende reis met een frisse dosis satire en ontroering. De kaartverkoop is gestart via de website van het theater. 

In De ver van je bed show wordt het ouderlijk huis een komisch toneel voor de moderne generatie. Hannah en Pieter zijn rond de dertig jaar en hadden verwacht hun leven nu wel op de rit te hebben, maar dit lijkt helaas nogal tegen te vallen. Nu helpt het ook niet dat hun vader plots met de noorderzon vertrekt en moeder Marjan een nieuwe levenscoach in huis haalt. Dan blijft het óók nog eens de vraag wie er in hemelsnaam het familiebedrijf over gaat nemen… In een continue veranderende wereld lijkt een happy end niet altijd binnen handbereik, maar in deze herkenbare voorstelling streven alle generaties naar verbinding, sociale zekerheid en een mooie toekomst, met alle ongemakken die daarbij horen! 

Debuut van Maarten Hopman
Het jonge, satirische platform De Speld en het minstens even scherpe TV-programma Even Tot Hier hebben het medialandschap nu al enkele jaren in een houdgreep. Laat scriptschrijver Maarten Hopman nou net voor allebei teksten ontwikkelen! Hopman is niet alleen grappig, maar ook nog eens bij de tijd en niet bang om kritisch te zijn. De ver van je bed show is zijn debuut.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant