Afbeelding

Middelbare scholieren rennen tijdens School voor Hart

Onderwijs 456 keer gelezen

OSS | Tijdens het evenement School voor Hart krijgen middelbare scholieren in Oss vandaag reanimatietrainingen. Het project maakt reanimatietrainingen voor alle middelbare scholieren in Oss en omgeving mogelijk. 

School voor Hart is een initiatief van Lionsclub Oss de Maashorst in samenwerking met Het Hooghuis, Maaslandcollege, Sport Expertise Centrum, Talentencampus en Rabobank Oss Bernheze. School voor Hart gaat reanimatietrainingen mogelijk maken in het Osse middelbare onderwijs. De afgelopen maanden zijn er sponsorpakketten verkocht aan supporters van School voor Hart. Deze sponsorpakketten bestonden bijvoorbeeld uit reanimatietrainingen, die tijdens het evenement worden gegeven in ochtend- en middagsessies. 
 
Urban Run
Naast de reanimatietrainingen vindt er tijdens de actiedag op de Nelson Mandelaboulevard ook de Talentencampus Urban Run plaats. Tijdens de run legden zo'n 250 scholieren van Het Hooghuis en het Maaslandcollege een obstakelparcours af op de Talentencampus. Het parcours heeft een lengte van 2,5 km en leidt de deelnemers dwars door gebouwen, over trappen en door het Frans Heesenstadion. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant