Tilburg TLM-opleiding (Toerisme, Leisure & Marketing) van De Rooi Pannen. (Foto: Erik van der Burgt / VRBLD photofilm)
Tilburg TLM-opleiding (Toerisme, Leisure & Marketing) van De Rooi Pannen. (Foto: Erik van der Burgt / VRBLD photofilm) Foto: Erik van der Burgt / VRBLD photofilm

Bij scholengemeenschap De Rooi Pannen is leren écht echt

Onderwijs 678 keer gelezen

REGIO | Zet jij straks de stap naar het vmbo of mbo? Bij De Rooi Pannen vind je zeker de school die bij jou past. “In alles wat wij doen staat de praktijk centraal: met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. Zo creëren we het beste onderwijs, waarmee we onze leerlingen en studenten leren het beste uit zichzelf te halen”, aldus de scholenkoepel.

Zij vervolgen: “Bij De Rooi Pannen is leren niet net echt, maar écht echt. We hebben onze eigen hotels, winkels, restaurants, bakkerijen, design- en evenementenbureaus. Gecombineerd met een groot netwerk in het bedrijfsleven én stageplekken in binnen- en buitenland, hebben wij dus echt alles in huis om jou een voorsprong te geven op de rest.”

Open dag
Op donderdag 7 maart 2024 van 17.00 tot 20.00 uur gooit De Rooi Pannen de deuren voor je open in Tilburg, Eindhoven en Breda. Kom langs om een kijkje te nemen, sluit aan bij een voorlichting en krijg antwoord op al jouw vragen. Laat weten dat je komt door je aan te melden op www.derooipannen.nl/openavond.

De Rooi Pannen
“Als kleinschalige scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij groots in praktijkgericht onderwijs”, aldus de school. “Van onze vmbo-scholen in Tilburg of Eindhoven tot de mbo-opleidingen binnen de scholen Handel & Ondernemen, Horeca, Toerisme, Leisure & Marketing of Vormgeving: in alles wat wij doen staat de praktijk centraal.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant