Graveltocht TWC De Voorsprong Heesch op 30 december.
Graveltocht TWC De Voorsprong Heesch op 30 december.

De Bernhisse graveltocht op 30 december

Overige sport 665 keer gelezen

HEESCH | TWC De Voorsprong uit Heesch organiseert deze graveltocht door prachtige natuurgebieden zoals de Maashorst, het Aa dal en Hooghei, maar ook langs kasteel Heeswijk en kasteel de Berkt. Een mooi parcours met 2 uitdagende routes van ca 65 en ca 95 km.

De routes gaan over bospaden, zandwegen, gravelpaden, asfalt en singeltracks en bestaan voor 75 % uit onverharde ondergrond. De routes zijn te rijden via GPX.

Bij de start krijg je koffie en thee, onderweg staat er op de pauzeplek warme drank met een versnapering voor je klaar. Bij de finish ontvang je een unieke Bernhisse graveltocht muts. Binnen kun je gaan genieten van je gratis broodje hamburger met een biertje of een glaasje glühwein. Dit alles onder het genot van gezellige muziek.

Onderweg zijn er een 2-tal Strava challenges. Om 14:00 worden de winnaars bekend gemaakt. De kosten zijn 15 Euro. Inschrijving kan via www.fietssport.nl. NTFU leden krijgen 3 Euro korting. De eerste 100 inschrijvers ontvangen een goodiebag t.w.v. 20 Euro. 

Start en finishlocatie: Mixed Hockey Club Heesch, Schoonstraat 99B in Heesch. 

Meer informatie:
www.twcdevoorsprong.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant