Afbeelding

DOT wint ook laatste thuiswedstrijd van het zaalseizoen

Overige sport 705 keer gelezen

OSS | In de laatste thuiswedstrijd van het zaalseizoen hebben de korfballers van DOT met 24-22 van Reeuwijk gewonnen.

De ploeg uit Oss kwam nog wel met 1-0 achter, maar al vrij snel trok de ploeg van Niels van Kemenade de stand gelijk (1-1), om vervolgens de leiding te nemen en die voor rust niet meer af te staan. Ruststand 11-9.

Na rust is het echter Reeuwijk dat het initiatief overneemt in de wedstrijd en zelfs voor komt met 12-11. DOT schakelt dan over naar een rustiger aanvalsspel met meer herhalingen, waardoor de Osse korfballers weer op voorsprong komen. Halverwege de tweede helft leiden de Ossenaren met 17-15. De wedstrijd eindigt in een 24-22 overwinning.

Doordat de nummer twee Vriendenschaar ook won, blijft DOT steken op een derde plek in het klassement. Volgende week reist de selectie af naar Oud Gastel waar het altijd stugge Juliana hen opwacht. Na volgend weekend gaat DOT zich voorbereiden op de hervatting van de veldcompetitie. Daar zijn de Ossenaren nog in de race voor promotie naar de eerste klasse.