Bart van Kent, Tweede Kamerlid voor de SP, komt met de bezoekers spreken. (Foto: Wiebe Kiestra)
Bart van Kent, Tweede Kamerlid voor de SP, komt met de bezoekers spreken. (Foto: Wiebe Kiestra) Foto: Wiebe Kiestra

SP ontvangt Tweede Kamerlid voor avond over groeiende armoede

Politiek 197 keer gelezen

OSS | SP Oss organiseert op 8 oktober een avond over koopkracht en de campagne voor een hoger inkomen en lagere prijzen. De SP gaat met mensen in gesprek over de stijgende prijzen en het alternatief van de SP. “De maatregelen die de regering nu wil treffen zijn niet toereikend”, aldus de SP. “Daarom organiseren we een bijeenkomst over de koopkracht met SP Tweede Kamerlid Bart van Kent.”

“Iedereen merkt het in de supermarkt, aan de bezinepomp of aan de energierekening: de prijzen rijzen de pan uit”, vertelt de SP. “Ondertussen blijft het inkomen van veel mensen achter, we gaan dus achteruit in koopkracht. Steeds meer mensen moeten elk dubbeltje omdraaien of kloppen aan bij de voedselbank. De armoede neemt toe. Bart van Kent zal vertellen waarom de prijzen stijgen en welk alternatief de SP daar tegenover zet. Natuurlijk is er ook veel ruimte om hierover met Bart het gesprek aan te gaan.” 

Praktisch
De avond begint om 19.30 uur in het gebouw van de SP Oss, Linkensweg 40A in Oss en zal tot ongeveer 21.00 uur duren. “Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis en de SP Oss zorgt voor een gratis drankje bij binnenkomst en na afloop. Aanmelden kan via kostenomlaag.sp.nl/oss. Neem voor meer informatie contact op met Henk van Gerven via hvgerven@sp.nl of 06 18 30 58 38. 

Uit de krant

Uit de krant