Frank den Brok, namens Oss binnenkort naar Boston.
Frank den Brok, namens Oss binnenkort naar Boston.

Oud-Organees Han Schikan gastheer van BIO Convention

Politiek 962 keer gelezen

BOSTON/OSS | Van 4 tot en met 9 juni 2023 vindt een landelijke handelsmissie plaats naar de BIO International Convention in Boston. De BIO Convention trekt ieder jaar meer dan 14.000 bezoekers en is daarmee de grootste en bekendste beurs voor de biotech in de wereld. De gastheer van de missie is oud-Organees Han Schikan.

De missie staat onder leiding van de minister van Economische Zaken en Klimaat, Micky Adriaansens en van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Ernst Kuipers. Namens de gemeente Oss gaat wethouder Frank den Brok mee op missie, omdat deze volgens hem en de rest van het College grote kansen biedt.

“Er gaan vele Osse bedrijven mee op deze handelsmissie en het biedt de mogelijkheid om kennis op te doen van de laatste mondiale ontwikkelingen in Life Sciences. Ook komen we in contact met belangrijke spelers in het Life Sciences ecosysteem van Nederland en de Verenigde Staten. Dit is echt een hele mooie kans”, aldus Den Brok.

De reis zal de gemeente, na aftrek van een aantal posten, zo’n 3600 Euro kosten. De wethouder zal na afloop uitgebreid verslag doen van zijn reis in de gemeenteraad.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant