De A50 tussen Paalgraven en afrit 17 (Ravenstein) zal zondag volledig autoloos zijn.
De A50 tussen Paalgraven en afrit 17 (Ravenstein) zal zondag volledig autoloos zijn.

A50 tussen Paalgraven en Ravenstein zondag afgesloten

Verkeer en vervoer 4.677 keer gelezen

OSS/RAVENSTEIN | De A50 tussen knooppunt Praalgraven en afrit (17) Ravenstein (richting Nijmegen) is aanstaande zondag volledig afgesloten. Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit.

De afsluiting duurt zaterdag 18 november 21.00 uur tot maandag 20 november 05.00 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Omleidingsroutes
Het verkeer komende vanaf de randweg Eindhoven en randweg ’s-Hertogenbosch in de richting van Arnhem/Nijmegen wordt als volgt omgeleid: - Volg de A2 in de richting van Utrecht tot knooppunt Deil- Ga ter hoogte van knooppunt Deil over op de A15 richting Arnhem en Nijmegen.

Het verkeer op de A50 komende vanuit Eindhoven en Veghel in de richting van Nijmegen wordt als volgt omgeleid: - Volg de N279 in de richting van ’s-Hertogenbosch - Neem oprit (21) Veghel naar de A2 richting Utrecht - Volg de A2 tot knooppunt Deil - Ga ter hoogte van knooppunt Deil over op de A15 richting Arnhem en Nijmegen.

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Meer informatie: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant