Een ontwerp voor de toekomstige Herbergier aan de Kromstraat.
Een ontwerp voor de toekomstige Herbergier aan de Kromstraat. Foto: De Drie Notenboomen, Herbergier

Woonvoorziening gepland voor zestien dementerende ouderen aan Kromstraat

Wonen 623 keer gelezen

OSS | Franchisebedrijf De Drie Notenboomen wil aan de Kromstraat in Oss, op de locatie van de huidige Bakkerij Strik, in 2024 een Herbergier open, een woonvoorziening voor zestien ouderen met dementie. Herbergier is een franchiseformule van het bedrijf. Bakkerij Strik gaat waarschijnlijk dus stoppen.

De Drie Notenboomen is een franchisebedrijf in de zorgsector die naast de Herbergier formule voor mensen met dementie ook franchiseformules heeft voor woonvoorzieningen voor mensen met een verstandelijke beperking, mensen met ‘een lichte tot matige zorgvraag’ en mensen met een licht verstandelijke beperking. Op de website van Herbergier valt te lezen: “Alle locaties worden geleid door zelfstandige, bevlogen zorgondernemers.” De afgelopen vijftien jaar ontwikkelde De Drie Notenboomen vijfenveertig Herbergierlocaties.

Gezocht: zorgondernemers voor Herbergier Oss 
Voordat dit mogelijk wordt is De Drie Notenboomen nog wel op zoek naar twee ondernemers die de woonvoorziening willen opzetten en leiden. “Levenspartners die samen willen ondernemen en waarvan één van hen BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg is. Een nieuwe Herbergier wordt vanaf de grond opgebouwd. Als zorgondernemer krijg je daarmee volop de ruimte om veel zaken zelf op te pakken. Je denkt mee over het inrichten van de Herbergier (van vloer tot keuken), stelt zelf een gepassioneerd team van medewerkers samen en je werft bewoners die in jullie Herbergier komen wonen.”


De huidige situatie met Bakkerij Strik aan de Kromstraat 162. - Google Street View

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant