Eleonoor de Boevère en Roy Martina.
Eleonoor de Boevère en Roy Martina.

‘Blokkades opruimen en werken aan je nieuwe ik’

Zakelijk 473 keer gelezen

RAVENSTEIN | Van dieet naar dieet en telkens eindigt het in een teleurstelling. Eleonoor de Boevère ziet in haar praktijk Vitale Waarden veel mensen die graag willen afvallen, maar het gewenste resultaat steeds maar niet bereikten. Ze vielen wel af, maar kwamen net zo hard weer aan. Een patroon van soms tientallen jaren. Met het revolutionaire programma ‘Afvallen zonder dieet.NU’ weten mensen wel een gezond gewicht te bereiken en net zo belangrijk: te behouden. Ze gaat nu Quantum Connection Hypnosis Technique integreren in haar programma. “De resultaten zijn fantastisch.”

Eleonoor de Boevère weet waarover ze praat als het gaat om ‘een gevecht met eten’. Zelf ontwikkelde ze op haar 15e anorexia en later ook boulimia. Uiteindelijk won ze de strijd en tegenwoordig zet ze haar ervaringen in, gecombineerd met haar professionele deskundigheid. Vanuit haar praktijk Vitale Waarden in Ravenstein werkt ze als HBO+ gecertificeerd leefstijl- en mental coach. “In mijn praktijk komen mensen die vaak hun hele leven al kampen met gewichtsproblemen. Ik hoor veel schrijnende verhalen. Door lijngedrag raak je eigenlijk steeds verder van huis. Want je bent telkens weer terug bij af, wat je moedeloos maakt. Het leidt tot een zeer negatief zelfbeeld.” 

Quantum Connection Hypnosis Technique
Onlangs volgde ze in Zuid-Frankrijk een training van Roy Martina. Hij is opgeleid als arts, werd daarna onder andere wereldkampioen kickboksen, schreef boeken en ontwikkelde healing methodes. Quantum Connection Hypnosis Technique is er daar één van. “Ik gebruikte al vormen van zelfhypnose, en wilde daar meer mee gaan doen. Mensen hebben vaak een vaag beeld van hypnose. Ze vinden het eng en denken dat ze de controle kwijtraken. Dat is echter nooit het geval. Quantum Connection Hypnose is heel anders. Daarmee maak je verbinding met het quantumveld en je ‘hogere zelf’. Realiseer je dat 95 procent van je gedrag onbewust is. Vaak spelen beperkende overtuigingen een grote rol. Als je bijvoorbeeld al zoveel diëten hebt geprobeerd en niets lukte, zegt iets in je hoofd dat je het niet kan. Met deze techniek gaan we blokkades opruimen en werken aan je nieuwe ik. Je staat zelf aan het stuur en bepaalt hoe je het gaat vormgeven.”

Angel eruit halen
Met het herprogrammeren van je onderbewustzijn kun je hele grote stappen zetten richting een gezonde leefstijl en een gezonde mindset, en daarmee ook naar een vitaal, slank lichaam. “Het programma is innovatief en in de praktijk zien we dat je blijvende veranderingen kunt bereiken. Door de diepte in te gaan, haal je de angel eruit.”

Informatiebijeenkomst
Op maandagavond 16 mei is er een informatiebijeenkomst bij praktijk Vitale Waarden aan de Stationssingel 120d in Ravenstein. Op 23 mei start het groepsprogramma. Een individueel traject is ook mogelijk. Ga voor meer informatie en aanmelding naar www.afvallenzonderdieet.nu. Bereikbaar via (06) 29 37 14 08 of info@afvallenzonderdieet.nu.

Podcast
Vanaf deze week kun je de ‘Afvallen en Mindset-podcast’ beluisteren via o.m. iTunes en Spotify.

Uit de krant