Karin van Oort achter de toonbank in de vernieuwde bakkerijwinkel.
Karin van Oort achter de toonbank in de vernieuwde bakkerijwinkel. Foto: Hans van der Poel

Profiteer van feestelijk voordeel bij Van Mook in Berghem

Zakelijk 2.851 keer gelezen

BERGHEM | Op dinsdag 30 augustus heeft ‘Van Mook, de echte bakker’ haar compleet vernieuwde bakkerijwinkel aan de Molenweg 3 in Berghem geopend. De dagen erna heeft het team de puntjes op de i gezet en daarmee is de metamorfose van de winkel compleet. 

Om dit te vieren trakteert Van Mook alle klanten op lekkere voordeeltjes tijdens de feestweek van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 september. Wat te denken van een goed gevulde bigshopper met lekkers of een heerlijke slagroomsnitte met feestelijk prijsvoordeel? 

Vijf jaar geleden besloten ambachtelijke bakker Michel van Mook en Karin van Oort om in Berghem een bakkerijwinkel te starten. Een goede keuze, zo blijkt. Sterker nog, Michel en Karin zien volop kansen om hun kwaliteit als echte bakker, met een uitgebreid assortiment brood en broodspecialiteiten, gebak en koek, nog beter te presenteren. Daarom is de bakkerijwinkel aan de Molenweg flink onder handen genomen. “De lekkerste en mooiste brood- en gebakproducten verdienen ook een mooie presentatie”, aldus Karin: “En juist omdat wij de kwaliteit van vers elke dag opnieuw benadrukken, hoort daar ook een moderne en actuele uitstraling bij”. 

Wat ook helemaal van deze tijd is, is de webshop van Van Mook. Daar kun je alle producten online bestellen. Wat je vandaag voor middernacht bestelt, ligt morgen voor je klaar in de winkel. Kijk hiervoor op https://webshop.bakkervanmook.nl. Voor openingstijden en meer info over het assortiment ga je naar https://vanmook.echtebakker.nl.. 

Uit de krant

Uit de krant