Afbeelding
ADVERTORIAL

Leukste Apple Watch bandjes van dit moment!

Zakelijk 90 keer gelezen

De Apple Watch is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste opties wanneer het om smartwatches gaat. Naast de technische snufjes die enorm handig zijn, is de Apple Watch natuurlijk ook leuk om te zien. Bij aankoop van een nieuwe Apple Watch krijg je standaard een bandje, maar je kunt zelf ook op zoek gaan naar mooie apple watch bandjes en het horloge helemaal persoonlijk maken. Zoek jij nog naar inspiratie voor leuke bandjes? Hieronder delen we een aantal mooie exemplaren die zeker het overwegen waard zijn!

1. Siliconen bandje in een ander kleurtje
Vind je het Apple Watch bandje dat je standaard erbij krijgt wel prima, maar wil je af en toe afwisselen met een andere kleur? Dan kun je bij 123watches.nl er heel makkelijk een aantal bij bestellen in mooie kleurtjes, zodat je je horloge kunt matchen met je outfit bijvoorbeeld. Naast de standaardkleuren zwart, rood en blauw kun je ook voor specialere opties gaan zoals sorbetgeel, mauve beige of grapefruit roze. Ook kun je er eentje uitzoeken met een leuk printje zoals dierenprint, bloemenprint of geometrische lijntjes. Kortom, keuze genoeg!

2. Stalen band voor een klassieke en stoere look
De Apple Watch heeft een ietwat sportieve uitstraling, maar je kunt het horloge chiquer maken door er een stalen bandje bij te dragen. Zo heeft de smartwatch iets weg van een klassiek horloge, dat soms ook een stalen band heeft. Je kunt kiezen uit de standaard staalkleuren zwart, zilver, goud, rosegoud of zelfs een combinatie van diverse kleuren. Verder zijn de schakeltjes in zo’n stalen band ook in mooie designs verkrijgbaar. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld gevlochten schakels of “geschubde” kleinere schakels die je dus doen denken aan visschubben.

3. Chique leren bandje
Draag je je Apple Watch ook naar je werk en is er op kantoor sprake van een formele kledingstijl? Dan kun je ook voor (vegan) leren bandjes kiezen, want deze geven het horloge een elegante uitstraling. Standaard bruin of zwart leer is altijd goed, maar bij 123watches.nl kun je ook bijvoorbeeld voor croco leer kiezen. Verder zijn er ook trendy leren bandjes in gele, blauwe, rode of roze kleur.

4. Sportief nylon bandje
Heb je juist een sportieve kledingstijl en wil je lekker veel kleur aan je outfit toevoegen? Dan zijn nylon bandjes voor de Apple Watch een goed idee. Deze zijn verkrijgbaar in honderden(!) kleuren en designs bij 123watches.nl, dus je kunt eigenlijk iedere dag van het jaar een ander bandje om. Nylon is een stevig materiaal en makkelijk schoon te maken, dus ideaal voor als je de Apple Watch ook als sporthorloge gebruikt.

Uit de krant

Uit de krant