Feestelijke opening vernieuwde Albert Heijn door Theo Staassen, al 45 jaar werkzaam bij deze Albert Heijn.
Feestelijke opening vernieuwde Albert Heijn door Theo Staassen, al 45 jaar werkzaam bij deze Albert Heijn.

Albert Heijn Sterrebos in De Ruwert feestelijk heropend

Zakelijk 3.924 keer gelezen

OSS | Op 26 januari, twee dagen later dan oorspronkelijk gepland, ging Albert Heijn Sterrebos in winkelcentrum De Ruwert in Oss om 11.00 uur weer open. Theo Staassen, die al 45 jaar bij deze Albert Heijn werkt, kreeg de eer de vernieuwde winkel officieel te openen en knipte het lintje door. 

De supermarkt kreeg er maar liefst 500 vierkante meter winkeloppervlakte bij en het assortiment is flink uitgebreid. Overal in de winkel is ledverlichting en gas wordt niet meer gebruikt. Dat levert een enorme energiebesparing op.

“Iedereen is verrast en enthousiast. Onze winkel is dan ook echt heel mooi geworden”, vertelt supermarktmanager Olaf Fleuren trots. Vlak voor de verbouwing gaf Albert Heijn Sterrebos de overgebleven voorraad verse en diepvriesproducten ter waarde van zo’n 16.500 euro aan de lokale voedselbank. “Erg fijn dat deze producten zo’n goede bestemming hebben gekregen”, aldus de supermarktmanager.

Er is een extra zelfscankassa bij waardoor afrekenen heel snel gaat. Nieuw is de pakketkluis van Budbee. Hier haal of retourneer je zonder tussenkomst van anderen je bij bol.com bestelde pakket of van andere bij Budbee aangesloten webshops. Ook kun je geld opnemen of je OV-chipkaart opladen.

Albert Heijn Sterrebos is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 10:00 tot 20:00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid en klanten parkeren gratis. Door een slimme herindeling van de parkeerplaats gaan er geen plekken verloren. Deze herindeling zal in de zomer van 2023 gereed zijn.

Uit de krant