Foto van taarten ter illustratie.
Foto van taarten ter illustratie.

Circulaire taart voor circulaire Osse bedrijven

Zakelijk 968 keer gelezen

OSS | Deze week is het weer de Week van de Circulaire Economie, dit jaar voor de achtste keer. In deze week laten bedrijven in heel Nederland zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt. Ook veel Osse bedrijven zijn hier mee bezig. Vijf van hen krijgen in de Week van de Circulaire Economie bezoek van een wethouder.

Voor de Week van de Circulaire Economie maakte de gemeente een lijst van Osse bedrijven die hard werken aan circulair ondernemen. En vroegen bakkers in de gemeente Oss om een circulaire taart te maken. Vier bakkers namen deze uitdaging aan: Lamers, Brood en Beleg (Oss), Bakkerij Van Mook (Berghem), ’t Lithse bakkertje en Bakkerij Marcel Sanders (Herpen). Bij deze bakkers bestelt de gemeente Oss een zo circulair mogelijke taart die de wethouders uitdelen aan circulaire bedrijven.

De eerste taart is op maandag 6 februari door Frank den Brok, wethouder Economie, uitgereikt aan Ripstaal Extrusion Products. Dit bedrijf maakt met 100% zelf opgewerkte energie hoogwaardige afbouwproducten voor de bouwwereld uit zink, pvc en aluminium. Met 1627 zonnepanelen op het dak gebruikt dit bedrijf volledig groene stroom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant