Afbeelding

Restaurant Clemens heropent multifunctionele zaal

Zakelijk 4.799 keer gelezen

OSS | Restaurant Clemens heeft gasten voortaan nog meer te bieden. De Osse horecazaak aan de rand van de Maashorst heropende afgelopen weekend haar multifunctionele zaal. Die is flexibel en eigentijds, én biedt zowel particuliere als zakelijke gasten een ruimte voor borrels, feesten en vergaderingen.

De zaal van Restaurant Clemens is niet nieuw. Maar dat voelt wel zo, vertellen eigenaren Olivier Forma en Loes Kappen. “We verhuren de zaal al sinds we onze horecazaak in 2019 openden”, aldus Olivier. “Maar de ruimte was gedateerd en sloot onvoldoende aan bij de uitstraling van ons bedrijf. Bovendien was-ie te groot voor kleine gezelschappen. Daarom hebben we rigoureus verbouwd.”

Flexibele wanden
Het resultaat is een flexibele zaal die voldoet aan de wensen van de huidige tijd. Loes: “We kunnen de zaal vergroten en verkleinen dankzij meerdere schuifwanden. Daardoor vindt elk gezelschap een ruimte op maat in de huiselijke sfeer die mensen van ons kennen. Van vergaderingen en lezingen tot en met bruiloften en koffietafels: voor elke bijeenkomst kunnen gasten bij ons terecht. We zeggen weleens gekscherend tegen elkaar: het laatste wat hier mogelijk is, hebben we nog niet gedaan.”

Terras en akoestiek
Omdat de schuifwanden geluidswerend zijn, zijn meerdere gezelschappen ook tegelijkertijd welkom. “Bovendien is er een mogelijkheid om ons terras bij de zaal te betrekken”, aldus Olivier. “Door de openslaande deuren voelt het dan als één ruimte. Ook de akoestiek is verbeterd. De muziek klinkt zoals het hoort en de gasten kunnen elkaar perfect verstaan. We hebben aan alles gedacht.”

Gasten verwelkomen
Voor Loes en Olivier waren het drukke maanden. Maar dankzij een sterk bouwteam was van stress nauwelijks sprake, vertelt Loes. “Iedereen heeft keihard gewerkt om de verbouwing te realiseren. En het resultaat is precies zoals Olivier en ik het voor ogen hadden. Hopelijk mogen we hier veel gasten verwelkomen, zowel in het weekend als doordeweeks. De reserveringen stromen binnen, dus de start is veelbelovend.”

Veelbelovend Ondernemer
Over veelbelovend gesproken: het stel maakt kans op de titel Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. Of ze die titel ook echt in de wacht slepen, wordt duidelijk op het Business Gala Oss op 24 juni. “Maar of we nou winnen of niet: de timing kan natuurlijk niet beter”, aldus Olivier. “De heropening van de zaal is voor ons een belangrijke stap voor de toekomst. En wie weet wat die in petto heeft...”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant