Melvin Rademakers Voorzitter Business Gala Oss
Melvin Rademakers Voorzitter Business Gala Oss Foto: © Photo: Ronald Goudberg

Business Gala Oss in 2024 op gloednieuwe locatie

Zakelijk 1.307 keer gelezen

OSS | Ieder jaar doet het bestuur van het Business Gala Oss haar uiterste best om een prachtig gala te organiseren en iedereen te verrassen. Dit jaar is gekozen voor het thema: ‘Een nieuwe blik op ondernemen’. Nieuwe bestuursvoorzitter Melvin Rademaker legt uit waarom ‘herhaling’ niet in het woordenboek van het bestuur voorkomt.

“Na een grandioos gala in 2023 bij Dome-X en aan boord van de Blue Rhapsody was een aantal gasten zo onder de indruk dat zij voorstelden om hier in 2024 terug te keren. Maar een unieke kans doet zich voor in 2024 en dus kiezen we weer vol overtuiging voor verrassing en verbazing”, aldus Melvin. “De locatie waar het gala op 25 mei gaat plaatsvinden is zo actueel, deze wordt op dít moment gebouwd door de huidige Ondernemer van het Jaar (Martijn Vos van CSE, red.). En niets lijkt ons mooier dan bij de winnaar van 2023 het feest voort te kunnen zetten!”

Natuurlijk rekent het bestuur weer op partners die het gala willen ondersteunen. “Die support is van wezenlijk belang voor het voortbestaan van het gala en uiteraard geven we daar graag ook iets voor terug, zoals verschillende netwerkmomenten met overige partners en aandacht in allerlei uitingen. Maar ook rekenen we op inwoners van de hele gemeente om kandidaten aan te leveren voor de titels Ondernemer van het Jaar en Veelbelovend Ondernemer. Iedereen kan ondernemers nomineren voor dat mooie moment als winnaar op het podium.”

Op de hoogte blijven kan via www.businessgalaoss.nl, of via Facebook, Instagram en LinkedIn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant