Het Maria Montessorigebouw van de Radboud Universiteit Nijmegen is een project van Berghege Heerkens bouwgroep.
Het Maria Montessorigebouw van de Radboud Universiteit Nijmegen is een project van Berghege Heerkens bouwgroep.

Berghege zet nieuwe stap in samenwerking met Heerkens van Bavel Bouw, gezamenlijke Raad van Commissarissen

Zakelijk 1.327 keer gelezen

OSS | Bouwbedrijf Berghege uit Oss en Heerkens van Bavel Bouw uit Tilburg zetten een volgende stap in hun samenwerking. In 2019 gingen de twee bouwbedrijven nauw samenwerking in de Berghege Heerkens bouwgroep, nu komt daar een gezamenlijke Raad van Commissarissen (RvC) bij. 

“Deze benoeming markeert een belangrijke mijlpaal in de groei van het bedrijf en versterkt de positie als toonaangevende speler in de bouwsector”, aldus een woordvoerder. “De RvC bestaat uit vooraanstaande professionals met diverse achtergronden en expertisegebieden binnen de bouw- en zakelijke sector. Hun collectieve ervaring en leiderschap zullen van grote waarde zijn bij het sturen van de Berghege Heerkens bouwgroep. De RvC heeft verschillende taken en verantwoordelijkheden zoals het toezicht houden op het beleid, de strategie, de financiële situatie en de risicobeheersing van onze bouwgroep.” De RvC bestaat uit Erik Bax, Jurgina Feith en Ariën van den Berg.

De Berghege Heerkens bouwgroep bestaat dus uit Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw. De bouwgroep behoort met een omzet van 185 miljoen euro en ruim 320 medewerkers tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Berghege Heerkens bouwgroep richt zich op de utiliteitsbouw en dan met name op de sectoren onderwijs, zorg, industrie, retail, distributie en sport. Daarnaast is de bouwgroep actief in de woningbouw. De Berghege Heerkens bouwgroep is landelijk actief met een accent op werken in Zuid- en Midden-Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant