Afbeelding

Compleet nieuwe uitdaging op een zeer vertrouwd terrein

Zakelijk 1.008 keer gelezen

OSS | Na zo'n 45 jaar in de tuinmeubel- en outdoorbranche actief te zijn geweest, moest rasondernemer Henk Heijmans uit Oss enkele jaren geleden vanwege zijn gezondheid afscheid nemen van zijn bedrijf. "Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan", vertelt hij. "Daar komt nog bij dat ik echt niet stil kan zitten. Vandaar dat ik een nieuw avontuur ben begonnen."

Op 1 januari heeft Henk Heijmans de deuren geopend van http://Tuinmeubeloutletoss.nl. Het bedrijf aan de Berghemseweg 189 in Oss omvat zowel een fysiek verkooppunt als ook een uitgebreide webshop met een ruim aanbod tuinmeubelen, parasols en toebehoren.

Scherpe prijs
"De insteek is eigenlijk heel simpel", licht Heijmans toe. "We kopen restpartijen op en zetten die tegen een scherpe prijs in de markt. Dit assortiment vullen we aan met nieuwe collecties. Wat dat betreft doen we gewoon dat waar we goed in zijn."

Dubbele showroom
Aan de Berghemseweg beschikt Heijmans onder andere over een dubbele showroom – zowel binnen (1100 m2) als buiten (600 m2) – en over een gigantisch groot magazijn. "Dat moet ook wel met een webshop als de onze", benadrukt Heijmans: "Want wat je voor 12.00 uur bestelt, komen wij dezelfde dag nog bezorgen. Vanaf 50 euro is bezorging bovendien helemaal gratis. Binnen Nederland wel te verstaan."

Webshop
De webshop loopt inmiddels als een trein en ook de showroom wordt steeds beter bezocht. "Het bedrijf begint steeds beter te lopen. Dat verbaast me overigens niets. Want als ik onze prijzen op het internet vergelijk met anderen, dan durf ik echt met stelligheid te zeggen dat wij de goedkoopste tuinmeubelspecialist van heel Nederland zijn. Kijk voor meer informatie gewoon eens op de website http://www.tuinmeubeloutletoss.nl en oordeel zelf", besluit Heijmans.

Uit de krant