Flinke Nederlaag Dynamico
Flinke Nederlaag Dynamico

Desastreus Dynamico komt valse start niet te boven

Overige sport 561 keer gelezen

OSS | Een week na een zege in de eerste uitwedstrijd, werd het tweede thuisduel weer verloren door de handballers van Dynamico. Dat kwam vooral door een slechte start van de Oss/Heesche eredivisionist, die met rust al kansloos was (11-21). Na een betere tweede helft kreeg de score een iets beter aanzien, maar de nederlaag van 30-37 tegen Vrone/Berdos was toch een forse.

De start van de wedstrijd was in dit geval een voorbode van wat er komen ging. Na zeven minuten had Dynamico het vizier niet op scherp (twee treffers), terwijl de Noord-Hollanders wel scherp waren voor de goal. Een 2-6 tussenstand was het gevolg. Vanaf dat moment kwam een ommekeer eigenlijk nooit meer serieus van de grond.

Dat betekent dat er meteen flink wat druk staat op de volgende uitwedstrijd, tegen promovendus Watersley R+D. Die ploeg staat, net als Bevo 2 en en EHC, nog op nul punten. Een overwinning betekent flink wat lucht in de lijfsbehoudzone. Een nederlaag en Dynamico moet zich toch weer zorgen gaan maken.

Dynamico – Vrone/Berdos 30-37 (11-21).
Scores Dynamico: Jordi van Erp 8, Erik Loeffen 7, Pim van Munster 5, Merijn van Loon 3, Twan van Iperen 3, Firouz Hosseini 2, Wout van Iperen 1, Frank Loeffen 1.

Uit de krant