Maasdijk Winterrun op 17 december; Ook wandelaars zijn welkom
Maasdijk Winterrun op 17 december; Ook wandelaars zijn welkom Foto: Freek van der Weijden

Maasdijk Winterrun op 17 december; Ook wandelaars zijn welkom

Overige sport 494 keer gelezen

RAVENSTEIN/MEGEN | Op zondag 17 december vindt de derde editie plaats van de Maasdijk Winterrun: een unieke trailrun over verschillende afstanden door de uiterwaarden langs de Maas tussen Gewande en Ravenstein. Dit jaar zijn voor het eerst ook wandelaars welkom. Zij lopen de laatste 12 kilometer van het trailrunparcours, van Megen naar Ravenstein.

Jeroen Ulijn, voorzitter van De Maasdijk: ‘Het parcours van de Maasdijk Winterrun is uniek; het gaat dwars door het prachtige buitendijkse landschap van akkers, weilanden, sloten en strangen. We wilden ook wandelaars graag de mogelijkheid bieden om daarvan te genieten. In overleg met Natuurmonumenten mogen er nu maximaal 100 wandelaars meedoen. Daar zijn we heel blij mee!’

De Maasdijk Winterrun gaat overwegend over single tracks en is grotendeels onverhard. Deelnemers kunnen kiezen uit vier afstanden die op verschillende locaties starten: ongeveer 39, 25, 20 en 10 kilometer. Alle afstanden finishen in hartje Ravenstein bij Molen en Stadsbrouwerij Wilskracht. 

Meer informatie en inschrijven: www.demaasdijk-events.nl/winterrun/meedoen/winterrun.
Advies: Inschrijven uiterlijk 10 december.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant