Afbeelding
Foto:

DOT behaalt in Woudenberg eenvoudige overwinning

Overige sport 270 keer gelezen

OSS | De korfballers van DOT 1 gingen op zaterdag op bezoek bij Woudenberg. Vorige week had DOT twee punten verspeeld tegen Tweemaal Zes. Deze week wederom een tegenstander uit de middenmoot. 

Woudenberg is een ploeg waarbij het belangrijk is om verdedigend veel controle te hebben, coach Niels van Kemenade had hierop een passend plan en dit werd, zeker door het eerste verdedigingsvak van DOT, uitstekend uitgevoerd. 

Gedurende de wedstrijd was Robbin de Vries een aantal keer trefzeker op belangrijke momenten en was aan de andere kant Tibo van Helvoirt zijn heer op alle gebieden de baas.

In de tweede helft deed coach van Kemenade een aantal omzettingen waarna DOT in beide vakken de volledige controle had. Twan van der Meijs blonk in de tweede helft uit in zijn rol en zo wist DOT uit te lopen naar een relatief eenvoudige overwinning, 13 - 26. Door deze punten veilig te stellen is DOT op dit moment samen met Victum in strijd om het kampioenschap. 

24 februari treffen deze ploegen elkaar in Oss en zal er in een zwaar bevochten duel worden beslist wie met een voordeel van twee punten de laatste drie speelronden in gaat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant