Afbeelding

Heren van Dynamico met prima zege richting Lions

Overige sport 158 keer gelezen

OSS | Een mooie zege voor de heren van Handbalvereniging Dynamico in de thuiswedstrijd tegen Watersley R+D: 28-24 na een ruststand van 15-11. Domper op de feestvreugde was het uitvallen van cirkelloper Merijn van Loon, die het fraaie bekeraffiche met Kembit Lions lijkt te moeten missen.

Van Loon’s blessure ontstond in de dying seconds. Extra zuur ook omdat Merijn dit seizoen al eerder een tijdje geblesseerd was. Dat gaf de zege op de laagvlieger een zwart randje. Dynamico heeft uit de laatste drie wedstrijden vijf punten gepakt en heeft nu een heel stevig gat richting de onderste vier.

Firouz Hosseini excelleerde juist in de slotfase. Zes van zijn zeven treffers vielen in die fase. Wout van Iperen werd weer topscorer, dit keer met acht treffers. De spannendste fase van de wedstrijd was kort na rust toen de Limburgers terugkwamen tot onder meer 18-17. Maar Dynamico was op tijd weer bij de les.

Dynamico – Watersley R+D 28-24 (15-11)
Scores Dynamico: Wout van Iperen 8, Firouz Hosseini 7, Jordi van Erp 6, Merijn van Loon 3, Erik Loeffen 2, Cas Kerstens 1, Nic Cornelissen-Wenting 1.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant