Freek Toren.

5B: OKSV wint van RKVSC in krankzinnige wedstrijd

Voetbal 701 keer gelezen

VELDDRIEL | OKSV heeft donderdagavond de eerste overwinning van dit seizoen geboekt. Op bezoek bij RKVSC werd met 4-6 gewonnen.

Binnen 5 minuten stond het al 2-0 voor de thuisploeg en na 8 minuten al 3-1. Met rust stond het echter 3-4, waarbij de Overlangelse goals kwamen van Tim Reijs (penalty), Perr Hidding (twee) en opnieuw Reijs. Voor rust vielen bij OKSV twee spelers uit en kwamen de enige twee wisselspelers erin. Roel van Dinther moest per brancard het veld verlaten en is per ambulance afgevoerd. Job van der Loop moest ook vervangen worden. Ze werden vervangen door Ruben Peters en Joris Kuijpers.
In de tweede helft viel een kwartier voor tijd de mogelijke beslissing toen Joris Kuipers binnenkopte. Het werd twee minuten later echter weer spannend toen een ingestudeerde vrije trap de aansluitingstreffer betekende: 4-5. RKVSC was dichtbij de gelijkmaker, maar een scrimmage met vier geblokte schoten leverde geen goal op. Vijf minuten voor tijd was de wedstrijd gespeeld met de 4-6 van Dirk van de Berg. Trainer Freek Toren: “In de tweede helft hebben we gevoetbald waar mogelijk en gevochten als leeuwen. Iedereen heeft wel tien stappen extra gezet om de overwinning over de streep te halen. Het was een intense wedstrijd waar veel gebeurde. De scheidsrechter heeft de wedstrijd perfect aangevoeld en zat er steeds bovenop. Deze wedstrijd geeft zowel voetballend als winnaarsmentaliteit vertrouwen in de volgende wedstrijden.”