Mannen heeft HVCH genoeg, maar een echte vrouwenafdeling is gewenst.
Mannen heeft HVCH genoeg, maar een echte vrouwenafdeling is gewenst. Foto: Ruud Schobbers

HVCH wil stabiele meisjes- en vrouwenafdeling

Voetbal 1.472 keer gelezen

HEESCH | HVCH, de voetbalvereniging in Heesch heeft 6 speelvelden waarvan 1 kunstgrasveld en daarnaast nog 2 extra trainingsvelden. Het clubhuis is onlangs vernieuwd en er zijn 20 mooie kleedkamers en een gezellige kantine.  

Binnen HVCH zijn er de afgelopen tijd veel stemmen opgegaan om een stabiele en grote meisjes- en vrouwenafdeling te ontwikkelen. Op dit moment zijn er 3 meisjeselftallen en 3 vrouwenelftallen. Daarnaast voetballen er in de jeugdteams ook nog meerdere meisjes tussen de jongens. Om de meisjes en vrouwen op elk niveau binnen HVCH te vertegenwoordigen, is er een technische commissie vrouwen/meisjes. 

HVCH wil graag de meisjes- en vrouwenafdeling verder ontwikkelen en daarvoor is de club op zoek naar meiden die graag voetballen. Vanuit de technische commissie wordt er op 24 maart een meidendag georganiseerd voor meisjes uit Heesch en omstreken. Op deze dag zijn meisjes van 10 t/m 17 jaar van harte welkom om kennis te maken met onze club en met voetbal. Ook meisjes die al voetballen zijn van harte welkom. Deze dag zal begeleid worden door speelsters uit vrouwen 1, 2 en 3. Aanmelden kan via
tcvrouwenmeisjes@hvch.nl en vermeld hierin je naam en je leeftijd.

Uit de krant