HVCH werd weggecounterd door Nuenen.
HVCH werd weggecounterd door Nuenen. Foto: Ruud Schobbers

HVCH ‘geslacht in de counter’ tegen Nuenen

Voetbal 1.983 keer gelezen

NUENEN | HVCH heeft slechts een weekje mogen genieten van de derde plek in de Vierde Divisie. De Heeschenaren kwamen een vroege achterstand bij Nuenen niet meer te boven en verloren uiteindelijk met 4-0.

HVCH begon zwak aan het treffen en keek al na drie minuten tegen een achterstand aan toen niet werd ingegrepen bij een hoekschop voor de thuisploeg. “Daarmee speelden wij ze in de kaart. Daarna veel balbezit gehad, maar te weinig kunnen creëren met 21 man op hun helft. We zijn geslacht in de counter. Nuenen was zeer effectief”, baalde HVCH-trainer Marc van de Ven. Zijn ploeg zakte van plek drie naar vier, maar heeft wel evenveel punten als Juliana’31 (derde). De voorsprong op Halsteren - komende zondag de tegenstander op sportpark De Braaken - is twee punten.