Sam van Veldhoven gaat naar UDI'19/CSU.
Sam van Veldhoven gaat naar UDI'19/CSU. Foto: UDI'19/CSU

UDI’19 haalt ook nog Sam van Veldhoven en Vince Duits

Voetbal 4.855 keer gelezen

UDEN | Eerder vandaag maakte Kliksport bekend dat de O.S.S.’20-spelers Joep Engelen en Jari van Ginkel door UDI’19 zijn aangetrokken voor volgend seizoen. De Udense club presenteert ook Sam van Veldhoven en Vince Duits als nieuwelingen voor na de zomer. Tien spelers van UDI vertrekken of stoppen.

Van Veldhoven is een linksbenige verdediger/middenvelder en komt over van TOP. De 22-jarige Heeschenaar heeft de jeugdopleidingen van Berghem Sport, Willem II/RKC en FC Den Bosch doorlopen waarna hij naar TOP is gegaan. Vince Duits (21) komt over van Blauw Geel’38. Duits heeft de jeugdopleiding van NEC doorlopen en twee seizoenen geleden de overstap gemaakt naar Blauw Geel’38. De makkelijk scorende jonge aanvaller kan op verschillende posities in de voorhoede uit de voeten.
Naast deze versterkingen in de selectie zijn er ook wijzigingen in de technische staf van volgend jaar. Alwies Hendriks (50) wordt de nieuwe keeperstrainer van de derde divisieclub uit Uden. Hij is nu werkzaam bij Blauw Geel’38.

Verlaten of stoppen
De volgende spelers UDI’19 verlaten aan het einde van dit seizoen: Willem Tieben, Jeroen van Schoonhoven, Sem Verhoeven, Wietse van Lankveld, Alexander Lejic, Dennis Jansen, Wibe van Rooij en Tim Rerimassie. Roald van Hout en Lars van Geelkerken hebben aangegeven dat ze stoppen.

Uit de krant