Bij Rob den Dikken geen spelers van TOP Oss meer op de behandeltafel.
Bij Rob den Dikken geen spelers van TOP Oss meer op de behandeltafel. Foto:

Rob den Dikken stopt na 32 jaar bij TOP Oss

Voetbal 5.489 keer gelezen

OSS | Vanaf de start van het betaalde voetbal in 1991 is Rob den Dikken fysiotherapeut bij TOP Oss. Ondanks een mondelinge overeenkomst voor dit seizoen werd hij na 2 weken in de voorbereiding uit zijn functie ontheven. De nieuwe hoofdtrainer Ruud Brood wilde van 3 naar 2 fysiotherapeuten en Den Dikken werd slachtoffer, de andere 2 collega fysiotherapeuten van fysiocentrum Oss in verbijstering achterlatend.

door Dick Hubertus

Rob legt uit: “Voor de duidelijkheid: met mijn collega’s van fysiocentrum Oss had en heb ik een uitstekende relatie. De manier waarop ik door TOP Oss werd “bedankt” steekt me nog het meest. Het kwam ter sprake bij een regulier technisch-medisch overleg en een dag later werd me door de nieuwe technisch directeur telefonisch medegedeeld dat ik niet meer hoefde te komen, notabene degene waarmee ik de afspraken en het werkrooster had gemaakt voor dit seizoen. Na 32 jaar met veel passie en inzet voor de club te hebben gewerkt ben ik via de zijuitgang buiten gezet zonder dat er sprake was van een conflict èn zonder een fatsoenlijk gesprek. Ik voel me respectloos behandeld. Na tussenkomst van een lid van de raad van commissarissen heb ik uiteindelijk nog een compensatie ontvangen en een bedankje per brief. Maar wat je aan de voorkant zo beschadigt, repareer je niet meer aan de achterkant.”

“Toch wil ik niet in rancune blijven hangen, daar heb ik mezelf het meeste mee; ze kunnen mijn werk afpakken, maar niet mijn club. Ik kijk met trots terug op 32 jaar TOP Oss waar ik op een hele prettige manier heb kunnen samenwerken met collega’s in de medische staf, trainers en begeleiding. Zo heb ik mooie herinneringen aan de clubartsen Jip Spierings en Jan Asseldonk en de fysiotherapeuten en verzorgers Quirin de Veer, de helaas veel te vroeg overleden Frank Rassaerts, Koos van Breugel, Patrick Tijssen, Han Tijshen en Tom van der Linden. Met hen onderhoud ik nog steeds warme contacten. Ook met trainers als de recent overleden Piet Schrijvers, Hans de Koning, Dirk Heesen, Klaas Wels en Marcel van der Sloot had ik een sterke band, mede omdat zij behalve trainer ook clubmensen werden.”

“Talloze geblesseerde spelers heb ik door de jaren heen behandeld en gerevalideerd om ze weer wedstrijdfit te krijgen. Mooi werk dat ik met veel plezier heb gedaan. Het was een mooi stuk van mijn leven, al heeft mijn gezin er wel een veer voor moeten laten; ik was altijd in de weer voor TOP Oss.
Ondanks wat is voorgevallen blijft TOP Oss mijn club, ik wens ze veel succes en ik blijf vrijdagsavonds naar de club komen………..
als supporter!”

Uit de krant