De 21-jarige talentvolle buitenspeler Amine Rehmi in actie voor TOP Oss. Hij maakte deze winter een recordtransfer naar het Portugese Rio Ave FC .
De 21-jarige talentvolle buitenspeler Amine Rehmi in actie voor TOP Oss. Hij maakte deze winter een recordtransfer naar het Portugese Rio Ave FC .

Vijf nieuwe spelers TOP Oss tijdens transferperiode

Voetbal 583 keer gelezen

OSS | Het was een bewogen wintertransferperiode voor TOP Oss. De club haalde vijf nieuwe spelers binnen en zag vier spelers vertrekken of stoppen. De vijf nieuwe spelers zijn Abel Stensrud, Lars Nieuwpoort, Karim Loukili, Max van Herk en Selim Can Sönmez.

Door Lex Buijs

De 21-jarige Noorse spits Abel Stensrud komt transfervrij over van Odds BK. Deze Noorse club, actief in de Eliteserien, leende Stensrud dit seizoen uit aan Moss, een team op het tweede niveau van Noorwegen. In 2022 maakte Abel zijn debuut in het nationale elftal van Noorwegen onder twintig.

De 29-jarige Lars Nieuwpoort komt transfervrij over na zijn vertrek bij het Cyprische Karmiotissa. Technisch Directeur Linton Posthumus is blij met de kersverse versterking. ‘’Hij brengt veel strijd met zich mee en dit kunnen we zeker gebruiken binnen de selectie.’’

Karim Loukili maakt net als Lars Nieuwpoort de overstap vanuit het Cyprische Karmiotissa. De 26-jarige buitenspeler voegt zich transfervrij bij de club. Technisch directeur Linton Posthumus is enthousiast over de komst van Loukili: ”Karim is een creatieve speler die dat ook nog eens kan koppelen aan effectiviteit. Zijn vermogen om een tegenstander uit te spelen maakt ons als team dan ook zeker sterker.”

Doelman Max van Herk komt transfervrij over van het Zweedse Ariana FC. Technisch directeur Linton Posthumus is blij met de 25-jarige Max van Herk en verklaart: “Door de komst van Max hebben wij de keepersposities binnen de selectie weer volledig ingevuld”.

Het 18-jarige talent Selim Can Sönmez wordt gehuurd van NEC. De linksbenige buitenspeler maakte dit jaar zijn debuut bij de hoofdmacht van N.E.C. in de KNVB Beker en zal bij TOP Oss de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen in het betaald voetbal.

De vier vertrekkende of stoppende spelers zijn Vasilios Pavlidis, Amine Rehmi, Quenten Martinus en Fabian Shahaj.

Vasilios Pavlidis maakt transfervrij de overstap naar AEK Athene. De 21-jarige Griekse verdediger werd vorige winter gehuurd van jong AZ en kwam afgelopen zomer definitief bij TOP Oss. Hij speelde 15 officiële wedstrijden voor de club.

De 21-jarige talentvolle buitenspeler Amine Rehmi vetrekt voor een recordbedrag naar het Portugese Rio Ave FC. Rehmi kwam afgelopen zomer over van Cambuur onder 21 en maakte zijn debuut in het betaalde voetbal bij TOP Oss in de KKD.

Quenten Martinus werd aan het begin van het seizoen op amateurbasis toegevoegd aan de selectie, maar ondanks zijn harde werk om fit te worden heeft de aanhoudende blessurepech Quenten doen besluiten om zijn voetbalcarrière te beëindigen.

Het contract van spits Fabian Shahaj is in goed overleg ontbonden. De 21-jarige aanvaller kwam afgelopen zomer over van ADO Den Haag onder 21 en speelde in zeven officiële wedstrijden voor de club.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant