TOP Oss presenteerde in januari van dit jaar de Noorse spits Abel Stensrud.
TOP Oss presenteerde in januari van dit jaar de Noorse spits Abel Stensrud. Foto:

TOP Oss verlengt contracten Lambrix, Stensrud, Mulder

Voetbal 564 keer gelezen

OSS | TOP Oss verlengt de contracten van Xander Lambrix, Abel Stensrud en Jonathan Mulder. Dat betekent dat zij nog minimaal één seizoen voor TOP Oss gaan spelen. De club meldt eveneens dat het contract van assistent-trainer Robin Adriaenssen ‘in goed overleg’ wordt ontbonden.

De Belgische Adriaenssen kwam afgelopen zomer samen met hoofdtrainer Ruud Brood naar TOP Oss en maakte onderdeel uit van de technische staf, maar was vanwege zijn gezondheid al enige inactief. TOP Oss bedankt Robin en wenst hem alle succes toe in zijn verdere carrière. Adriaenssen: “Ik wens deze mooie club het beste en wil graag de spelers, staf en supporters bedanken.”

Volgens de CAO Contractspelers Betaald Voetbal moest TOP vóór 1 april beslissen over de opties in hun aflopende tijdelijke contracten. Het drietal Lambrix, Stensrud en Mulder gaat dus sowieso door. TOP Oss heeft er echter voor gekozen om de opties in de contracten van Konstantinos Doumtsios, Delano Ladan, Thijs van Leeuwen en Grad Damen niet te lichten. 

“Van spelers waarvan de opties niet zijn gelicht, nemen we niet per definitie afscheid. Het contract kan later alsnog worden verlengd, maar de beslissing omtrent het wel of niet lichten van de opties in de aflopende contracten dient formeel te worden genomen voor 1 april.” Vóór 31 mei moet TOP spelers en stafleden die hun eerste contract bij de club hebben definitief laten weten of zij met hen door willen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant