Adverteren in Oss en omstreken

Wanneer je graag de inwoners van Oss en omstreken wilt bereiken, is adverteren in Weekblad Regio Oss de beste optie. Deze krant is namelijk het meest gelezen medium in Oss en de omgeving.

Ben je geïnteresseerd in het plaatsen van een advertentie of wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw doelen!

Wil je meer informatie over adverteren in Weekblad Regio Oss? 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via regiooss@weekbladregiooss.nl
of door te bellen naar T. 0412 - 745 340
tijdens kantooruren op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen bij het plaatsen van een effectieve advertentie in Weekblad Regio Oss.

Of je nu liever adverteert in de krant of online, wij bieden de juiste opties voor jouw doelgroep in Oss en omstreken.


Adverteren in Oss

Als je een breder publiek wilt bereiken in Oss en omgeving?

Oss de beste keuze. Ons huis-aan-huisblad heeft een oplage van 45.000 exemplaren en biedt de ideale mogelijkheid om wekelijks een groot aantal inwoners van Oss en omstreken lokaal te bereiken via advertenties en redactionele artikelen.

Onze lokale nieuwswebsite, Weekbladregiooss.nl, heeft maandelijks meer dan 450.000 pageviews, waardoor je een groot aantal mensen in de regio bereikt.

Weekblad Regio Oss kort samengevat:

• Oplage krant: 45.000 exemplaren
• Verspreidingsgebied: Oss, alle kerkdorpen van Oss en Heesch
• Verschijningsdag: woensdag
• Nieuwssite Kliknieuwsdemaasdriehoek.nl: 450.000 pageviews per maand

Adverteren in Oss en omgeving?

Overweeg dan Weekblad Regio Oss als jouw mediapartner. Onze adviseurs staan voor je klaar om je persoonlijk te helpen. Na een gesprek over je wensen, ontvang je van hen een voorstel op maat. Vanaf dat moment nemen zij al het werk uit handen, zodat jij je kunt focussen op andere zaken.

Deadline aanleveren advertentie: dinsdag 10.00 uur
De aanleverspecificaties vind je hier.
Aanleveren via: regiooss@weekbladregiooss.nl.

We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken op ons kantoor bij Talvi Mediacentrum. We ontvangen je graag op afspraak. Ons kantoor is gevestigd aan de Griekenweg 7 in Oss.Kantoor van Weekblad Regio Oss aan de Griekenweg in Oss


Wil je een groter lokaal bereik dan alleen Oss en omgeving?

Met een advertentie in Weekblad Regio Oss bereik je niet alleen Oss en omstreken, maar ook andere regio’s zoals Uden, Veghel, Boxmeer, Cuijk, Gennep en Gemeente Den Bosch. Onze adviseurs staan klaar om samen met jou te bekijken hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. Vertel ons wat je nodig hebt en wij helpen je graag verder.

Onze diensten naast adverteren

Talvi Mediacentrum is niet alleen de uitgever van Weekblad Regio Oss, maar biedt ook een breed scala aan andere diensten voor het bedrijfsleven. Als lokale verbinder bieden we een totaaloplossing, van het maken en beheren van websites en social media kanalen tot het ontwerpen van huisstijlen en het promoten van ondernemingen. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk dan onze mediabrochure. Onze adviseurs staan altijd klaar om jou te adviseren en ondersteunen.