Afbeelding

Weekend lang feest tijdens nieuw evenement in Herpen

Algemeen 5 keer gelezen

HERPEN | In Herpen heeft een gemêleerd gezelschap het voortouw genomen om een nieuw evenement van de grond te tillen. Het weekend van 9, 10 en 11 september is het zover en is er van alles te doen in het dorp. 

De organisatie wil bijdragen aan de leefbaarheid in Herpen door jaarlijks een familiefestival te organiseren voor jong en oud. “Als initiatiefnemers zijn we al een tijdje onderweg, in september 2019 is ons idee namelijk geboren. Helaas heeft ook voor ons de coronacrisis roet in het eten gegooid, maar dat heeft ons er niet van weerhouden iets leuks te organiseren voor heel Herpen, en omgeving natuurlijk”, aldus de organisatoreen van De H van Herpen.
Op vrijdag 9 september trapt het evenement vanaf 20.00 uur af met Thekes/herpen draait door. dit is een welbekende avond die al wat langer draait met diverse DJ’s en artiesten. Op zaterdag 10 september wordt de poort onder een reusachtige H van Herpen geopend vanaf 19.00 uur en is er een een vol programma met onder anderen Rutger van Barneveld, bekend van het programma Ik geloof in mij.
Feestband Familie de Bruyn is een band die uitgegroeid is tot een begrip. Met hun piano, drumstel en koper spelen zij op verzoek, en op ludieke wijze, de welbekende pannen van het dak.
Met een bombastische sound, oog voor detail en ingenieus koorwerk verpakt in een spetterende show zal Crazy little things een diepe buiging maken naar hun helden van Queen. Tussen deze artiesten door zullen diverse dj’s uit Herpen de feeststemming er in houden door hun talenten te tonen aan de draaitafel.

Familiedag
Zondag 11 september staat een familiedag gepland waar diverse Herpse talenten het podium grijpen om te laten zien wat zij in hun mars hebben. Deze dag zullen er op het podium talenten te zien zijn van 5 tot 80 jaar oud. Ook diverse dj’s uit ons dorp zullen hier weer achter de draaitafel verschijnen. Voor zowel jong als oud hebben we deze middag diverse activiteiten waar iedereen aan mee kan doen, ook staan er enkele foodtrucks. Alles vindt plaats op het evenementerein bij de kiosk midden in Herpen. Voor meer informatie: www.hvanherpen.nl, Facebook of Instagram.

Uit de krant

Uit de krant