De Truckrun gaat weer door en voor blije gezichten zorgen.
De Truckrun gaat weer door en voor blije gezichten zorgen.

Kiwanis Oss Truckrun Oijen 2023 gaat weer door

Algemeen 2.077 keer gelezen

REGIO OSS | Na enkele jaren uitstel vanwege Covid-19 zal dit jaar weer de Kiwanis Oss Truckrun Oijen worden georganiseerd. Op zaterdag 10 juni zullen kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking een bijzondere dag hebben. 

Een colonne van zo’n 70 – 80  trucks zal onder begeleiding van motoren een route afleggen die begint in Oijen en verder gaat naar Macharen, Megen, Haren, Berghem, Oss, Heesch, Geffen, Lith en weer terug naar Oijen. 

De kinderen zullen met een begeleider rijden met professionele truckers. In Heesch zal bij de Firma Van de Wetering gepauzeerd worden. Daar wordt onder het genot van een kopje soep, uitgeschonken door Gruijthuisen, ook genoten van een klein smartlappenkoor. 

In voorgaande jaren zorgde de Truckrun voor veel blije gezichten bij de kinderen, voor sommigen zelfs een dag om nooit te vergeten. 

De afgelopen tijd waren regelmatig berichten in het nieuws dat Truckruns in het land werden afgelast in verband met problemen met de verzekeringen. Door de Kiwanis Oss Truckrun Oijen wordt momenteel met betrokkenen en verzekeraars gewerkt aan een manier om toch een oplossing voor dit probleem te bieden. 

Veel kinderen hebben zich al aangemeld voor de truckrun.
Er is nog wel behoefte aan (meer) truckers en begeleiders.
Meer informatie op:
https://oss.kiwanis.nl/truckrun-23.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant