V.l.n.r. Nienke (stagiare), Janne (eigenaar), Maureen (ontwerper) en Marly (ontwerper).
V.l.n.r. Nienke (stagiare), Janne (eigenaar), Maureen (ontwerper) en Marly (ontwerper).

Interieurstudio Place&Space opent conceptstore

Centrum 1.457 keer gelezen

OSS | Janne Opbroek-Scharenborg van Ontwerpbureau Place&Space heeft haar ontwerpbureau uitgebreid met een interieurwinkel. Daarom opent zij op donderdag 11 april haar conceptstore JANNE’S aan de Kruisstraat 36 in het Osse centrum. Behalve voor verbouw- en interieuradvies kun je daar ook terecht voor onder andere (maatwerk)meubels, interieuraccessoires en leuke interieur-gerelateerde cadeautjes.

“Elf jaar geleden heb ik mijn ontwerpstudio opgericht”, vertelt Janne. “Sinds 2019 zijn we verhuisd naar Oss en heb ik mijn studio aan huis aan de Booglaan. Maar we gaan nu verhuizen naar de Kruisstraat om de ontwerpstudio te combineren met een conceptstore. We gaan meubels, accessoires, verlichting en kinderartikelen verkopen. Ook kun je bij ons terecht voor interieur-gerelateerde cadeautjes.

“Het ontwerpbureau is ook op deze nieuwe locatie gevestigd, dus de winkel dient ook om inspiratie op te doen voor onze projecten.” Loop dus zeker eens binnen om kennis te maken.

Place&Space beperkt zich niet alleen tot interieurontwerp, Janne is namelijk ook opgeleid als bouwkundige. “We geven verbouwingsadviezen, begeleiden bouwtrajecten en daarna verzorgen we natuurlijk het interieuraspect.” Daarbij krijgt Janne hulp van Maureen en Marly, die beiden zijn opgeleid als interieurontwerper. Voor verbouwingen wordt er samengewerkt met bedrijven uit de regio voor onder andere gietvloeren, gordijnen, pvc en maatwerk. Ook voor kleuradvies en verf kun je er binnenlopen.

Janne omschrijft haar stijl als modern en eigentijds met af en toe een retro touch. “Ik houd van verrassende combinaties en opvallende elementen. Maar mijn ontwerpen zijn er ook op gericht dat je er gewoon lekker in kunt wonen.”

Maar ook over andere wensen denken Janne en haar collega’s graag met je mee. “We werken met verschillende stijlen en kijken samen naar de beste opties en hoe we een goede samenhang creëren.”

Tijdens de maand april zijn er diverse openingsacties met give-aways. Houd daarvoor de Instagrampagina (@jannes_byplaceenspace) in de gaten. Meer info op www.jannesconcept.store en www.placeenspace.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant