Archieffoto van een bezoek van Niels Fleuren en Ozzy aan OBS Mettegeupel.
Archieffoto van een bezoek van Niels Fleuren en Ozzy aan OBS Mettegeupel.

OBS Mettegeupel in Oss houdt open dag

Onderwijs 870 keer gelezen

OSS | OBS Mettegeupel houdt op 1 februari een open dag. OBS Mettegeupel wil graag laten zien hoe onderwijs gegeven wordt aan onze leerlingen.

De school vertelt: “OBS Mettegeupel is een basisschool centraal gelegen in de wijk. Het is een kleine school met een warm welkom, waar leerkrachten en leerlingen elkaar kennen. De kinderen, het team en de ouders zorgen samen voor een veilige en prettige sfeer op school. Kansen voor en vertrouwen in ieder kind is het uitgangspunt op de Mettegeupel. De leerkrachten weten wat de onderwijsbehoefte van het kind is en geven uitdagend onderwijs, passend bij de ontwikkeling, zo kunnen alle kinderen groeien en stralen.”

Rondleiding
Bezoekers worden tijdens de open dag rondgeleid door leerlingen van groep 7-8 en er is ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan de leerkrachten. Wethouder Sidney van den Bergh is tussen 11.00 en 12.00 uur aanwezig om een woordje te doen en vragen te beantwoorden. “Vindt u het leuk om te komen dat bent u van harte welkom, koffie en thee staan klaar”, aldus de school. “Er zijn 3 verschillende tijdstippen voor een rondleiding: van 09.00 tot 10.00 uur, van 10.00 tot 11.00 uur en van 11.00 tot 12.00 uur. OBS Mettegeupel is gelegen aan de Litherweg 4 in Oss.

Uit de krant