Burgemeester Buijs is voorzitter SER Brabant
Burgemeester Buijs is voorzitter SER Brabant

Burgemeester Oss benoemd tot voorzitter SER Brabant

Politiek 1.169 keer gelezen

OSS | De Osse burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans is door Gedeputeerde Staten benoemd tot voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER) Brabant en lid van het College van Overleg van BrabantAdvies. Buijs-Glaudemans neemt vanaf 1 januari de taken over van Elphi Nelissen.

Wobine Buijs-Glaudemans is sinds 2011 burgemeester van de gemeente Oss. Daarvoor doorliep ze een carrière als directielid bij de provincie Noord-Brabant en als directeur van de Academie voor marketing en business management aan de Avans Hogeschool. In 2018 is ze door Binnenlands Bestuur uitgeroepen tot beste Lokaal Bestuurder.

Volgens gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen heeft Buijs-Glaudemans vanuit haar achtergrond ervaring met overheid, ondernemerschap en onderwijs en staat ze als burgemeester midden in de samenleving.

“Daarnaast kunnen we leunen op haar sterke netwerk, van landelijk tot lokaal niveau. Hierdoor ben ik er zeker van dat Wobine Buijs-Glaudemans ons met de SER Brabant van het juiste advies kan voorzien om de Brabantse economie nog sterker te maken.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant