René en Marina van den Akker.
René en Marina van den Akker.

'Bij Brood en Beleg Oss een heel warm dorpsgevoel in de stad'

Zakelijk 1.838 keer gelezen

OSS | Brood en Beleg Oss was met carnaval een aantal dagen dicht en dat hebben ondernemers René en Marina van den Akker geweten. "We kregen toen we weer geopend waren, direct reacties van mensen dat ze onze producten zo misten", aldus Marina. Het echtpaar uit Nistelrode runt sinds 2015 de speciaalzaak aan de Singel 1940-1945 173 en doet dat met veel plezier. "Een heel prettige winkel waar we met passie werken. Het contact met de klanten is heel fijn."

René van den Akker is opgeleid als banketbakker en had 25 jaar een eigen horecazaak. Toen in 2015 Jan en Mientje van Schijndel afscheid genomen van hun versspeciaalzaak, namen René en Marina de winkel over. "We hebben onze aandacht verlegd naar de combinatie brood en beleg. Van fijne vleeswaren tot kazen, alles is vers en kwaliteit staat centraal. De belegde broodjes lopen als een trein." Het brood wordt gemaakt bij Bakkerij Doomernik in Heeswijk-Dinther. "Die samenwerking bevalt ons heel goed. Het gebak maken we hier zelf. Van appel- en kersenflappen, chocoladebollen tot de 'Osse verleiding': een gesuikerde krentenbol met Zwitserse room." Brood en Beleg Oss heeft een buurtfunctie. "Je hebt hier een heel warm dorpsgevoel in een stad. Onze doelgroep is heel breed. We zien ook steeds meer mensen van buiten de wijk. Die hebben gehoord dat onze producten zo lekker zijn."

Acties
Brood en Beleg Oss heeft iedere week acties, zoals vanaf deze week iedere woensdag vijf broden halen, vier betalen. Info: (0412) 63 05 76, (06) 53 86 92 99, info@vdakkerhoreca.nl, www.broodenbelegoss.nl (binnenkort vernieuwd) of op Facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant