Albert Heijn Burchtplein.
Albert Heijn Burchtplein.
video

Heropening Albert Heijn Burchtplein: 'Ontzettend trots op het team'

Zakelijk 2.809 keer gelezen

OSS | De Albert Heijn aan het Burchtplein 80 in Oss heropende vrijdagochtend weer de deuren na een korte, maar ingrijpende verbouwing. De winkel heeft het nieuwste concept van Albert Heijn gekregen. In de vernieuwde supermarkt in het Osse centrum is nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten.

"Onze winkel heeft een volledige metamorfose ondergaan en is voorzien van alle nieuwe formules", vertelt supermarktmanager Olaf Fleuren. "De winkel is lekker fris, modern en ruim van opzet. Ook hebben we vanaf nu een nog ruimer assortiment. Daarnaast hebben we zelfscan en Scan&Go. We weten zeker dat de klanten dit waarderen."

Tips
Zaterdag 30 maart om 16.00 uur gingen de deuren dicht. De weken erna is er keihard gewerkt tijdens de verbouwing. "We hebben een flinke tijd vooraf alles tot in de puntjes voorbereid. Daarbij hebben we veel partijen betrokken. De medewerkers bijvoorbeeld, maar natuurlijk ook onze klanten. En daar hebben we nuttige tips van gekregen. Zo was er bijvoorbeeld het idee van een klant om de kinderhoek dichtbij de kassa's te plaatsen. Op die manier heb je meer zicht op de kinderen dan elders in de winkel. Ook kregen we de vraag of de handgrepen van de winkelwagens schoongemaakt konden worden. We hebben nu voor desinfecteringsmiddel gekozen met daarbij een rol. Zo zijn er nog wel meer voorbeelden."

Trots
Fleuren bedankt iedereen die bij de verbouwing betrokken was. "Ik ben trots op Albert Heijn dat durfde te investeren. Maar natuurlijk ben ik ontzettend trots op ons team. Ze werken keihard en zijn blij met het eindresultaat."

Albert Heijn Burchtplein.
Albert Heijn Burchtplein.
Albert Heijn Burchtplein.
Albert Heijn Burchtplein.
Albert Heijn Burchtplein.
Albert Heijn Burchtplein.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant