Boy Baaijens jr.
Boy Baaijens jr.

Baaijens UV-C Solutions: maatwerk desinfectieoplossingen

Zakelijk 724 keer gelezen

OSS | Baaijens Industrial Equipment B.V. is al jaren bekend met de voordelen van UV-C lucht en oppervlakte desinfectie en gebruikt deze in haar totaalpakket aan oplossingen voor klanten binnen de voedingsmiddelenindustrie. Vanuit dit oplossingsgerichte karakter en door de betrokkenheid met mede ondernemers die het zwaar hebben door de beperkingen in verband met het COVID-19 virus lanceren zij nu Baaijens UV-C Solutions. "Ook voor het MKB hebben we de oplossing op het gebied van desinfectie", aldus Boy Baaijens jr.

Baaijens UV-C Solutions biedt desinfectie oplossingen op basis van UV-C licht om bedrijven virusvrij en draaiende te houden. UV-C is een wetenschappelijk bewezen technologie waarmee op een milieuvriendelijke manier lucht, oppervlakken en water kan worden gedesinfecteerd. Bacteriën, schimmels, sporen én virussen worden met ultraviolet licht voor 99,999 % geïnactiveerd. De belangstelling voor Baaijens UV-C Solutions is flink gestegen. Vanwege het coronavirus zien steeds meer bedrijven -en particulieren- het belang van goede hygiëne.

Maatwerk oplossingen
Als industrieel producent is het van groot belang dat je aan alle eisen en voorwaarden voldoet, want daardoor houd je het bedrijf draaiende. En kun je het product beschermen tegen bacteriën, schimmels, sporen en virussen. Baaijens UV-C Solutions helpt daarbij. Maar ook andere bedrijven worden door hen geholpen om een gezonde en veilige omgeving te creëren voor medewerkers en bezoekers. Van kantoren, kantines, supermarkten tot en met restaurants, ziekenhuizen en scholen. Baaijens jr. laat in het bedrijf de diverse mogelijkheden zien. Zo is er onder andere een unit voor kleinere ruimtes, een luchttoepassing of een lamp die bijvoorbeeld tafels desinfecteert. Maar ook is er een oplossing om materialen te desinfecteren. "Hoe groot is bijvoorbeeld een ruimte en wat zijn de wensen? We hebben voor iedere ruimte een geschikte oplossing. Iedereen kan bij ons terecht, van een kinderdagverblijf tot grote bedrijven. Qua kosten is de instap heel laagdrempelig. Van bedrijven die voor onze oplossingen hebben gekozen, krijgen we alleen maar positieve reacties. En onze klanten bevinden zich echt niet alleen in Oss en omgeving, maar ook in de rest van Nederland en in België." Marc Baaijens voegt toe: “Al jarenlang zetten wij UV-C oplossingen in om ruimtes te desinfecteren. Milieuvriendelijk, betrouwbaar, bewezen effectief en zeer eenvoudig te bedienen en onderhouden. Door ons brede assortiment en kennis hebben wij altijd een passende oplossing."

Exclusieve samenwerking
Baaijens UV-C Solutions heeft een exclusieve samenwerking met het wereldwijd opererende Sterilsystems, producent van desinfectie- en geurneutralisatie apparatuur en systemen gebaseerd op UV-C en OZON technologie. Dit Oostenrijkse bedrijf heeft al ruim 30 jaar ervaring met UV-C technologie en biedt een breed assortiment aan toepassingen.

Meer informatie
Baaijens UV-C Solutions is gevestigd aan de Dommelstraat 4 in Oss. Meer informatie via telefoonnummer (0412) 62 30 56, mail naar info@baaijensuvc.nl of kijk op de website baaijensuvc.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant