Werk van Meubelmakerij Fransen.
Werk van Meubelmakerij Fransen.

Meubel naar wens bij Meubelmakerij Fransen

Zakelijk 818 keer gelezen

MAREN-KESSEL | Het werk van Patrick Fransen is nooit saai. Met zijn Meubelmakerij Fransen maakt hij voor particuliere en zakelijke klanten meubels met de perfecte uitstraling en functionaliteit. Het gaat altijd om maatwerk. “Samen met de klant komen we tot een uniek meubel.”

Fransen ging na het afronden van zijn opleiding lts-bouw op 16-jarige leeftijd aan het werk. “Al op school kwam ik erachter dat ik niet de bouw in wilde. Ik vond het te grof en te lomp. Laat mij maar mooie dingen maken.” Hij deed tijdens zijn werkzame leven flink wat ervaring op en startte in 1998 voor zichzelf. Na een aantal verhuizingen binnen Oss, koos hij in 2017 voor een hal in Empel, de productiehal van meubelmaker Peter Pouwels. “Een mooie werkplaats waar ik alle ruimte heb en waar professionele machines staan. Peter is gespecialiseerd in keukens, we helpen elkaar bij bijvoorbeeld montage.”

Maatwerk
Niets is standaard, maar alles bij Meubelmakerij Fransen is maatwerk. “Een klant neemt contact met ons op en heeft wensen voor een meubel. We komen bij de klant thuis of in het bedrijf en gaan in gesprek over de mogelijkheden. Alles is mogelijk, ik zeg nooit nee. Aan de hand van bijvoorbeeld staaltjes, 3D-tekeningen en een advies over onder andere materialen veranderen er nogal eens wat dingen in het oorspronkelijke plan. Samen met de klant komen we tot het perfecte eindresultaat. Kwaliteit staat altijd bovenaan. Als er vragen zijn, kunnen ze altijd direct contact opnemen.” Of maatwerk ook betekent dat de prijzen hoger zijn dan standaard meubels? “Bij ons komt er geen fabriek kijken, we maken alles zelf. Daardoor zijn de producten qua prijs interessanter, maar ook qua kwaliteit niet te vergelijken met een groothandel.”

Aanbod
Het aanbod aan meubels wat Fransen kan maken, is zeer uitgebreid. Van een linnenkast, tv-kast of opbergkast, eetkamertafel, salontafel of make-up tafel tot een tweepersoonsbed, twijfelaar, hoogslaper, stapelbed en kinderbed. “Ik heb bijvoorbeeld bij DRT Gietvloeren het complete interieur mogen verzorgen. Ook heb ik een deel van de inrichting van het whiskymuseum bij De Naaldhof gemaakt. Dat is het mooie van dit werk, je weet nooit wat je allemaal mag maken.” Zijn klantenbestand wordt steeds groter. “Ik werk veel in Oss en omgeving, maar heb ook daarbuiten steeds meer klanten. Van een kroeg in Amsterdam tot een woning in Delft, ze weten me veelal via mond-tot-mondreclame te vinden.”

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte is Meubelmakerij Fransen bereikbaar via (06) 22 48 18 43 of mail naar info@meubelmakerijfransen.nl. Neem voor meer informatie een kijkje op de website www.meubelmakerijfransen.nl.

Uit de krant