Afbeelding

Een huurwoning in Oss gezocht?

Zakelijk 3.006 keer gelezen

Het is deze tijd niet makkelijk om een huurhuis of kamer te vinden. De prijzen van Nederlandse woningen zijn flink gestegen de afgelopen jaren en dat heeft ook zeker effect op de huurprijzen. En dus ben je misschien al maanden op zoek naar de perfecte huurkamer of -woning. Lukt het niet helemaal om een goede kamer of woning te vinden? Dan is het tijd om het over een andere boeg te gooien: probeer eens een plekje te vinden voor jezelf die voldoet aan al jouw eisen door een kijkje te nemen op de website Huurzone. 

- Wat is Huurzone?

De website Huurzone is een in 2018 ontwikkelde website die alle huurders en makelaars in Nederland verbindt. Het is namelijk niet altijd makkelijk om te weten waar je moet zoeken op de Nederlandse markt met ontzettend veel vraag en aanbod naar huizen: vind dan maar eens wat je zoekt. Hoe heerlijk is het dan dat er een neutraal platform is waar alle makelaars, advertenties, instanties, bemiddelaars, verhuurders en ga zo nog maar even door allemaal bij elkaar komen. 

Via Huurzone kun je snel en eenvoudig zoeken naar huizen of kamers die voldoen aan jouw eisen. Je kunt bijvoorbeeld contact opnemen met een verhuurder en vragen naar de mogelijkheden om een woning te bezichtigen, maar ook om andere vragen te stellen. Ben je langsgegaan bij een bezichtiging, ben je een huurprijs overeengekomen en heb je de sleutel in handen? Dan kun je eindelijk verhuizen naar het door jou uitgekozen huurhuis. 

- Hoe werkt Huurzone?

Huurzone zelf vergelijkt het platform met een ouderwets prikbord dat bij de slager of de bakker hing vroeger en waarop iedereen in het dorp hun vraag of aanbod op hing. Online is dat natuurlijk veel makkelijker om mooi aan te kleden. Daarnaast is het mogelijk om veel meer advertenties en woningzoekers te verbinden: het is veel makkelijker te verspreiden over het hele land. 

Je kunt bij Huurzone makkelijk een account aanmaken, waardoor je kan reageren op verschillende advertenties en de verschillende advertenties kan onthouden. Het aanmaken van een dergelijk Standaardaccount is gewoon gratis. Door een Standaardaccount te maken, is het mogelijk om ook dagelijkse woning alerts te krijgen. Met een Standaardaccount krijg je ook de contactgegevens te zien van de verhuurders van woningen, zodat je contact op kunt nemen. 

Er zijn meer handige functies van Huurzone. Die zijn beschikbaar met een Premium Account. Ben je wanhopig op zoek naar een huis, dan is het echt een aanrader om een beetje geld te betalen voor een Premium Account. Het grote voordeel van zo’n account is dat je meer zoekopties krijgt, dat je direct via Huurzone kunt reageren op de advertenties van verhuurders en dat je meer informatie krijgt over een woning en bijvoorbeeld foto’s kunt zien. Ook worden de advertenties op de website Huurzone uitgezet, zodat jouw zoektocht naar een perfecte woning in alle rust kan geschieden. 

Huurzone heeft een eigen klantenservice en de medewerkers zijn altijd bereid om vragen en suggesties te behandelen via de e-mail, de chat of zelfs via de telefoon. Dat alles kan op elke werkdag van half negen tot half vijf. 

- Wie kan gebruik maken van Huurzone?

Huurzone is een website voor iedereen die op zoek is naar een huurhuis of kamer. Je kunt veilig gegevens delen via Huurzone en veilig communiceren met verhuurders. Iedereen kan bij Huurzone terecht die graag rustig op zoek wil gaan naar een huurhuis, zonder dat er door makelaars allerlei ‘trucs’ worden uitgehaald om advertenties ‘in je gezicht’ te duwen. Huurzone werkt namelijk niet samen met makelaars, maar is echte een neutraal platform. 

Huurzone is de afgelopen jaren al vaak gebruikt en er staan op internet talloze reviews over het bedrijf. Neem dus vooral een kijkje naar de reviews waarin veel woningzoekenden al dan niet een woning hebben gevonden of nog steeds zoeken via het platform Huurzone. 

- Welke zoekmogelijkheden heeft Huurzone?

Een van de grote voordelen van Huurzone is dat je makkelijk kunt zoeken met zoekfilters waar je jouw wensen in kunt vullen: hoeveel ben je bereid maximaal te betalen voor een kamer of woning, hoeveel kamers heb je nodig en wat is de minimale oppervlakte. Misschien heb je zelfs een stukje tuin nodig? Met de juiste zoekfilters vind je vervolgens een groot aantal resultaten met advertenties van verhuurders met wie je contact op kunt nemen. 

Kun je niet direct een woning vinden waar jij enthousiast over wordt? Dan kun je ook een gepersonaliseerd zoekfilter aanmaken, waarna je elke keer een mailtje krijgt als er in die categorie huizen of kamers vrijkomen. Op die manier hou je precies in de gaten welke nieuwe advertenties er online komen en kun je direct als een van de eerste reageerders contact opnemen met de verhuurder. 

- Over huren in Oss 

Ben jij op zoek naar een huurwoning in Oss of ken je iemand die de strijd tegen de marktkrachten bij ons in Brabant maar niet kan overwinnen? Dan raden we zeker de website Huurzone aan: het maakt het zoeken naar een huurwoning zo veel makkelijker. Je kunt het gewoon eerst eens proberen met een gratis Standaardaccount en als je tevreden bent, kun je upgraden naar een Premium Account, mocht je dat nodig hebben.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant