Afbeelding

De nieuwe eigenaar van Lukken Projecten zit vol met plannen

Zakelijk 1.463 keer gelezen

OSS | Woonwinkel Lukken Projecten in Oss heeft een nieuwe eigenaar. Peter Scheffers zit vol met ambitieuze plannen voor het bedrijf. Het door hem opgezette Health Flooring is geïntegreerd in Lukken, waardoor er nu een groter bedrijf staat, met extra specialismes.

Scheffers volgde op 1 januari Willie Hoefnagel op. Hij was sinds 2005 eigenaar van de Osse specialist in vloeren, stoffering en raambekleding. Onder de leiding van Willie boekte Lukken Projecten veel succes met vloerprojecten bij zakelijke klanten. “Dat blijft de motor van het bedrijf en voor die klanten verandert er niets”, geeft Peter aan. “Maar ik wil daarnaast de particuliere markt aanspreken met nieuwe producten, waaronder gezonde vloeren. Dat zijn vloeren die veilig zijn voor mens en dier, zonder schadelijke stoffen.”

Die stap is niet zo vreemd, want Peter was de eigenaar van Healthy Flooring, ook uit Oss. Dat bedrijf is nu geïntegreerd in Lukken Projecten. “We hebben nu 10 medewerkers in plaats van 6”, vertelt hij. De gezonde vloeren zijn niet de enige vernieuwing. “We gaan ook meer vloeren leveren voor mensen met bijzondere, excentrieke wensen. Daarnaast breiden we het aanbod raambekleding uit met nieuwe gordijnen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant