Afbeelding
Foto: Ellen Mattaar

IVN Oss viert 50-jarig bestaan met expositie ‘Natuur in Beeld’

Algemeen 470 keer gelezen

OSS | IVN Oss viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum, een mijlpaal die wordt gemarkeerd met een bijzondere foto-expositie, georganiseerd door de Fotowerkgroep van IVN Oss. Deze expositie, getiteld ‘Natuur in Beeld’, is een viering van vijf decennia natuurbehoud en -educatie.

De Fotowerkgroep, een van de vele actieve groepen binnen IVN-Oss, presenteert met trots een zorgvuldig geselecteerde collectie van hun beste werken. Deze foto’s, die een breed scala aan natuurtaferelen en biodiversiteit tonen, benadrukken het belang van een gezonde natuur in onze directe leefomgeving.
“Met deze expositie hopen wij de mensen nog meer bewust te maken van het belang van een gezonde natuur”, aldus een woordvoerder van IVN-Oss. “De getoonde foto’s zijn niet alleen een weerspiegeling van ons werk en passie maar ook een herinnering aan het belang van natuurbehoud voor toekomstige generaties.”

De expositie is een visueel feest voor natuurliefhebbers en fotografie-enthousiasten, en biedt een unieke kans om de schoonheid en diversiteit van de natuur door de lens van ervaren IVN-fotografen te zien. De expositie is tot en met zaterdag 8 juni gratis te bezoeken in Bibliotheek Oss. Meer informatie: www.nobb.nl/activiteiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant