Henk Kersten van Ink Harbour.
Henk Kersten van Ink Harbour.

‘Ink Harbour sfeervol en een chique salon’

Zakelijk 3.275 keer gelezen

OSS | Met Ink Harbour Tattoo-parlor is het Osse centrum een prachtige zaak rijker. Tatoeëerders Henk Kersten en Evy Hermanussen openden op 8 mei de deuren aan de Houtstraat 6C. “We gaan hier samen iets heel moois neerzetten. Voor onze klanten een hele fijn en gezellige plek.”

Henk Kersten is als tatoeëerder niet alleen bekend in Oss. De ondernemer runde jarenlang een eigen zaak in het centrum, maar vloog daarnaast de halve wereld rond voor tattoo conventies. Hij werkte samen met hele goede gasttatoeëerders. Vorig jaar kwam hij in contact met Evy Hermanussen, een oud-leerling van hem. Ze werkte al een aantal jaar in Veghel en Kersten besloot daar ook tijdelijk aan de slag te gaan. Henk: “Maar Oss is mijn stad en ik wilde er graag weer aan de slag. Ik ken er veel mensen, in de loop der jaren zijn er veel klanten uit binnen- en buitenland naar m’n zaak gekomen. Heel goed voor de lokale economie ook, want die gasten overnachten hier regelmatig en gaan voor een hapje en een drankje de stad in.” 

Volledig nieuw
Op zoek naar een geschikt pand kwam de Houtstraat 6C in het Osse centrum in beeld. “Een leuk oud straatje en door de komst van het WalKwartier is het een straat met potentie. We hebben in het pand echt alles aangepakt. Drie maanden lang is er keihard gewerkt. Van het plafond, de wanden, de vloer tot de keuken: volledig nieuw. Alles hebben we in onze stijl ingericht. Achterin de zaak hebben we een ruimte gemaakt waar we kunnen relaxen of een ontwerp kunnen maken. We zien Ink Harbour als een sfeervolle en chique salon.”

Specialist
Henk heeft vele jaren ervaring en ook Evy heeft een grote klantenkring opgebouwd. Kwaliteit in hun werk staat bovenaan. Evy: “Je kunt hier voor alle tattoos terecht. Van custom work, portrait, realistic, lettering, color tot black & grey: we zijn gespecialiseerd in alle stijlen. We doen allebei ons eigen ding, maar vullen elkaar perfect aan.”
Ink Harbour werkt op afspraak. Je kunt wel zonder afspraak binnenlopen voor meer informatie over de mogelijkheden. Telefonisch bereikbaar via (06) 51 81 31 05. Meer info op Facebook en Instagram. Daarop zijn ook diverse tatoeages te zien die zijn gemaakt door Henk en Evy.

Uit de krant

Uit de krant